kumarbaz
Guest
ben atiyorum banlariensar banlar kişiye göremi atılıyo yoksa başka bir durum mu var anlamadımhakaret edenler sürekli bu konuya alakası olmayan bir kaç şahsiyet atılmadı da bos tnk atıldı
![]()
ben atiyorum banlariensar banlar kişiye göremi atılıyo yoksa başka bir durum mu var anlamadımhakaret edenler sürekli bu konuya alakası olmayan bir kaç şahsiyet atılmadı da bos tnk atıldı
![]()
Lan adam olmadık yaratık bilip bilmeden konuşma satılık köpekler benim 20 TL ye göz dikmeyecemi bilen bilir ama sen satılık araba gibisinulan 20 liralik satilik velet senin @Nach00 etkinliginde 20 lira icin onurunu sattigini ben bilmiyormuyum 20 lira icin yavsaklik yapiyosun sahtekarlik yazip kimse anlamaz diye aradan dolandirmaya kalkiyorsun sonra gelip burdan kendini agirdan satiyorsun senin onurunun fiyati 20 lira ustu etmezein sen git 20 liralik etkinliklerde serefini sat sen
kardesım rapordakı kımseye ban atmadım ne senın arkadaslarına ne forum üyelerıne ben farkıdnaysan bu konuda ban attım@kumarbaz @xxensar61 hakaret ve küfür içerikli konuşmaların hepsini rapor ettim ama boss ile tnk ban yedi sadece bizimkiler hak etmediler demiyorum ama sadece onların ban yemesi absürt degilmi sizce
sen yaptın demiyorum ensar kardeşim kimin ban attıgını nerden bileyim ama ben kumarbaza dedimki hepimiz suçluyuz ban at hepimize dedim raporlara bakıp atıcam dedi rapor et dedi raporladım sadece boss ve tnk atıldı muhtemelen az öncede leblebitozu atıldıkardesım rapordakı kımseye ban atmadım ne senın arkadaslarına ne forum üyelerıne ben farkıdnaysan bu konuda ban attım
Senin amacın belli suçlu bizi çıkarmak buradakileri ban attırmak enayi uyanık zanneden şizofrensen yaptın demiyorum ensar kardeşim kimin ban attıgını nerden bileyim ama ben kumarbaza dedimki hepimiz suçluyuz ban at hepimize dedim raporlara bakıp atıcam dedi rapor et dedi raporladım sadece boss ve tnk atıldı muhtemelen az öncede leblebitozu atıldı
Leblebiye ben attım evetsen yaptın demiyorum ensar kardeşim kimin ban attıgını nerden bileyim ama ben kumarbaza dedimki hepimiz suçluyuz ban at hepimize dedim raporlara bakıp atıcam dedi rapor et dedi raporladım sadece boss ve tnk atıldı muhtemelen az öncede leblebitozu atıldı
Bitmiyor abi bitmiyorEkli dosyayı görüntüle 10724
O olsa affetmezmiş delikanlı olan silmez eğer delikanlıysanız
raporlara baktın mı peki kardeşimLeblebiye ben attım evet
Laflarına dikkat etFıorıno cocuk gibisin yeter anladın
Koruması mısın lan satilikLaflarına dikkat et
@xxensar61 buyur ben cevap bile vermiyorum 10dakıkadır sadece sizinle konuşuyorumSenin amacın belli suçlu bizi çıkarmak buradakileri ban attırmak enayi uyanık zanneden şizofren
Sen burada ortalığı karıştırmaya geldin diğer yerden yanma mi cocuk gibide sikayet etme adamim diyon ya bı gram adamlık yok sen@xxensar61 buyur ben cevap bile vermiyorum 10dakıkadır sadece sizinle konuşuyorum
Sana kimsede hakaret etmiyo iltifat ediyor buradakileri enayi yurduna koyuyon@xxensar61 buyur ben cevap bile vermiyorum 10dakıkadır sadece sizinle konuşuyorum
Hakaret etmiyom iltifat ediyom sana mutlu olman lazim@xxensar61 son 4 msjdır bu arkadaş bahsi geçen hakaretlerin dibine dibine konuşuyo ama atılmıyo![]()