Lossday a bağlı ne derse o ama takip edenler olur bence sonradan gelenler dahil olmazyaptığın listedekiler harici herhangi biri eklenecekmi listeye çünkü uyanır herkes birazdan
Lossday a bağlı ne derse o ama takip edenler olur bence sonradan gelenler dahil olmazyaptığın listedekiler harici herhangi biri eklenecekmi listeye çünkü uyanır herkes birazdan
Bölüşüyolar sanki belli bi kota var sanki onu bölüşüyolar aynı dediğin gibiWestbrook attıgı zaman bu inadına atmıyor zaten
Bi denenir ilk defa gördümValla yilbasinda önce fenaydi 😅 2k cektim yemin ederim tam 3 dakika 42 saniyede gelmişti
Liste belli 12 kişi eklenecek yokyaptığın listedekiler harici herhangi biri eklenecekmi listeye çünkü uyanır herkes birazdan
Yani burdakilerden başka kim gelecek bu saatteLossday a bağlı ne derse o ama takip edenler olur bence sonradan gelenler dahil olmaz
Geçen westbrook sayı oynadım aynı ilk yarı böyle 20 attı 3 ve 4 çeyrek sayı atmadı yatırdı beni ahahhaBölüşüyolar sanki belli bi kota var sanki onu bölüşüyolar aynı dediğin gibi
Emin misin ban mı atıyımListe belli 12 kişi eklenecek yok
12.5 pardonEmin misin ban mı atıyım
Hadi inşallahYok ya dağıtım için uğraşıyorum ben cekecegimi çektim dün
Modlar 0.5 mi sayiliyoduEmin misin ban mı atıyım
Ben cok memnumum valla bayadir burda oynuyorum baya ilgililer falan buraya spobsor olsalar keskeBi denenir ilk defa gördüm
kaç kişi kazanacakListe belli 12 kişi eklenecek yok
Allah cektirsin mi diyeyim.Yok ya dağıtım için uğraşıyorum ben cekecegimi çektim dün
7kaç kişi kazanacak
Ben ayar olduğum durum bari atma a.q o kadarda bizde geldi die bakmayalımGeçen westbrook sayı oynadım aynı ilk yarı böyle 20 attı 3 ve 4 çeyrek sayı atmadı yatırdı beni ahahha
Link neydiBen cok memnumum valla bayadir burda oynuyorum baya ilgililer falan buraya spobsor olsalar keske
Demin sextonn doğradı bizi görmedinni thomsan hayatının sayısını attıBen ayar olduğum durum bari atma a.q o kadarda bizde geldi die bakmayalım
Betrealx demiBen cok memnumum valla bayadir burda oynuyorum baya ilgililer falan buraya spobsor olsalar keske
Talebini yusuf abiye iletiyorum 😃Ben cok memnumum valla bayadir burda oynuyorum baya ilgililer falan buraya spobsor olsalar keske