Benimde o misal suanBi ara ben her gece nba kombini yaparken mutkaka 4 oyuncu bahsi fix alırdım asla es geçmezdim
Benimde o misal suanBi ara ben her gece nba kombini yaparken mutkaka 4 oyuncu bahsi fix alırdım asla es geçmezdim
Olsun kardeşim sinir yapma çok büyük kayıpların olurAcaip hizlilar rulette 800 kaybettim acaip sinirlendim dedim bu siteden en az 1.500 cekecem. Monopolye girdim 20 lira 2 rollse koydum şans geldi 5 katı verdi dedim kesin 1 gelir bi çevirdi 2 rolls 20 liraya 1120 verdi kasadada vardi hemen cekmistim 😅
Harden gelirse yazık harden gelmezse üzülmeye değmez miktar 300 500 olsa neyse de 5k koyuyor adamaEvet onunda 5 ribaundu kaldı
Son 10 günde 1.5 asgari ucretti 2 ye cikti verdigimiz 😅Olsun kardeşim sinir yapma çok büyük kayıpların olur
HAtırlatma kardeşim dur deliricemHarden gelirse yazık harden gelmezse üzülmeye değmez miktar 300 500 olsa neyse de 5k koyuyor adama
Ona bildiğin çalışıyodum ayrıBenimde o misal suan
Kusura bakma konu kapanmıştırHAtırlatma kardeşim dur deliricem
Ahahhaah aynı aynı ama cok zevkli oynamadan olmuyorOna bildiğin çalışıyodum ayrı3 4 siteden bakıyodum istatislik sakatlık ne atmış son zamanlarda aklına ne gelirse
![]()
Harden ribaund almazsa üzülmem dua et almasınKusura bakma konu kapanmıştır