ETKİNLİK Durmak yok

Nach00

Mekanın .....
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
yok benim mesaja alinti yaparak lafi ortaya biraktin oysa ben sizin icin bi fikir yuruttum. baska sekilde varsa suphen takintin ulu orta yaz bende destekliyim.
Yönetimden yana ne bir şüphem ne bir soru işaretim yok. Baş tacısınız. :)

Şimdi önceki konuya dair bir şeyler yazacağım, ortalık karışacak. Kapatalım konuyu. Herkes keyfine baksın. :)

Low6734

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
İyiyim sağolasın sen nasılsın middleton lanet bi topcu dünde 21 mi ne attı anteden aldım birşeyler :)
İdare eder takılıyoz işte:) burda mısın gece nba de dün bnde 2 kupon yaptım burda etkinlik yaptım biri geldi 5 maç 300 aldık 20 ye diğeride son maçta gitti dallas dedim 107 106 yenildi

Nach00

Mekanın .....
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
La gardas sen böyle yazmayı nerden öğrendin bu diplomali ha yazıya bak adamdaki bizim türkçe öğretmeni yazamazdı böyle:D

Elimden geldiğince Türkçe'yi doğru kullanmaya çalışıyorum. :)

alfa97

Guest
Yönetimden yana ne bir şüphem ne bir soru işaretim yok. Baş tacısınız. :)

Şimdi önceki konuya dair bir şeyler yazacağım, ortalık karışacak. Kapatalım konuyu. Herkes keyfine baksın. :)
benim her turlu dusunceye fikre saygim var ve herkesin mesajima ve sorusuna da cevap veririm cok kafani kurcalayan bisey se gel ozelde konusalim belki benimde gozumden kacan seyler vardir

xxensar61

TİPSTER
TİPSTER
Basketde bolacesto maçına 120.5 aldım istiyorsanız değerlendirebilirsiniz kasanız var ise