kral abin kimKral abimde burda mod olmuş
kral abin kimKral abimde burda mod olmuş
max min cekim ve oynarken oran sartı nedrlisteyi çıkarıyorum birazdan siteye iletecegiz
25 tl kazandimMan City-Chelsea=1
Leipzig-Köln=1
Milan-Napoli=0
Sheff Utd-Man Utd=2
Augsburg-Hertha Berlin=1
Sassuolo-Lazio=2
Bordeaux-Monaco=0
ilker abiyide getir ramazandaki gibi sayalimmmKral abimde burda mod olmuş
Ulan sovmeye basliyordim 😅😅
Ee 3-3 bitti sakaysa komik degil
osman hosgeldinHarbiden tüm dolandiricilari orda baş taci yaptilar pek muhabbetlere girmiyorim zaten
fiyzo05 KuponBaz e demiştim ?listeyi çıkarıyorum birazdan siteye iletecegiz
Laziodan sonra takibi birakmistimMan.city-chelsea ms1
Real madrid-Real sociedad ms1
Leipzig-köln ms1
Milan-napoli ms0
Sheffield unt. Man.unt ms0
Augsburg-hertha ms 2
Sassoulo-lazio ms0
Bordeaux-monaco ms0
Hocam listeyi burayada koyarsan iyi olur biz sonradan yazdik k.adlarılisteyi çıkarıyorum birazdan siteye iletecegiz
kızdın mı kardşimSen simdi sakami yaptin
tmmHocam listeyi burayada koyarsan iyi olur biz sonradan yazdik k.adları
Ben bütün mesajları kapatmistim kimse atmiyordu ya biri vardi her gun her gün biktirdi valla ayiptir her gün para sorulmaz kihep ögrenci var zırt bırt abi 10 tl msj ı gelıyordu kupon paylaştıgımdaa
aynn öyle kardeşim adam sigara parası istiyor başlarken bana mı sormuşBen bütün mesajları kapatmistim kimse atmiyordu ya biri vardi her gun her gün biktirdi valla ayiptir her gün para sorulmaz ki
O dolandiricilari topladi başına eski ilker abi degil.Iilker abiyide getir ramazandaki gibi sayalimmm
hadi bol sanss4 5 orana vurup 100 150 yapip cekicem cekersem siteye atip burada roll yapacam
ama bu şansla zor
Ya neymiş 30 varmış 20 atarsam 50 lirayla bonus alacakmis kardesim parab varsa olani kadariyla oynaaynn öyle kardeşim adam sigara parası istiyor başlarken bana mı sormuş![]()