Bilmiyom knka orasini onun cani durmaz bugun gelir alisti😂Gelsin ban yer gider alisti😂
Kardeşim beni az cok taniyorsun bak tamam adam kufur etti yanlis lâkin mahooni denilen herif acayip kişkirtiyor beni de kişkirtti kufur etmedim ama o adami kişkirtti etti umarim ona uyari yaparsin yoksa adaletsiz olacagini dusunuceegimo artik yazamaz 🙂
Ben yanılmam bu bebede bisey var kokusu çıkacak 😂Aga 2 dk bişey bakmaya gittim savaş çıkmış
Nerdesin abi seni ariyoruz imdadimiza @kumarbaz yetisti😊😊Aga 2 dk bişey bakmaya gittim savaş çıkmış
uyardik o kadar sende uyardigin halde devam etti ..Kaç gun
Seni niye kiskirtayim sen kasa katlıyorum dedin 500 kasa var katla dedim😂Kardeşim beni az cok taniyorsun bak tamam adam kufur etti yanlis lâkin mahooni denilen herif acayip kişkirtiyor beni de kişkirtti kufur etmedim ama o adami kişkirtti etti umarim ona uyari yaparsin yoksa adaletsiz olacagini dusunuceegim
Elinize sağlıkuyardik o kadar sende uyardigin halde devam etti ..
kalici
Kanka sen adamsin ya barisin lutfen @Mahonii iyidir seversin aslinda 😊Kardeşim beni az cok taniyorsun bak tamam adam kufur etti yanlis lâkin mahooni denilen herif acayip kişkirtiyor beni de kişkirtti kufur etmedim ama o adami kişkirtti etti umarim ona uyari yaparsin yoksa adaletsiz olacagini dusunuceegim
raporlarmisin sadece kufurleri gördümKardeşim beni az cok taniyorsun bak tamam adam kufur etti yanlis lâkin mahooni denilen herif acayip kişkirtiyor beni de kişkirtti kufur etmedim ama o adami kişkirtti etti umarim ona uyari yaparsin yoksa adaletsiz olacagini dusunuceegim
Kardesim ben milleti çarpmaya calisanlarla samimi olmam.gecen maç veriyor banko diye kasa verin katlarım diyor git kendine katla dedim.25 tl için 50 kere yardı buraya madam kasa katliyosun 100 yatır katla kendi kaşani 25 tl nin peşinde mi kosuyonKanka sen adamsin ya barisin lutfen @Mahonii iyidir seversin aslinda 😊
Verdiği mac ta yatti😂Kardesim ben milleti çarpmaya calisanlarla samimi olmam.gecen maç veriyor banko diye kasa verin katlarım diyor git kendine katla dedim.25 tl için 50 kere yardı buraya madam kasa katliyosun 100 yatır katla kendi kaşani 25 tl nin peşinde mi kosuyon
Eyvallah broKanka sen adamsin ya barisin lutfen @Mahonii iyidir seversin aslinda 😊
Kanka işte kişkirtma laflari felan uşendim şimdi yavraporlarmisin sadece kufurleri gördüm
Kışkırtma mi cekiyoruz hayırdır raporla gitsin benim yaptığım bisey yok 😂 herkese küfür edecek olsam bu forumda 10 larca kişi var ben niye etmiyorumKanka işte kişkirtma laflari felan uşendim şimdi yav
Sabir kanka sabirAha ban yedi burdan geldi 😂😂😂😂
Adam demekki sabirsiz dayanamiyo yapistirdi kufuru herkesin karakteri farkli lâkin senin de konuşmalarina dikkat etmen lazimKışkırtma mi cekiyoruz hayırdır raporla gitsin benim yaptığım bisey yok 😂 herkese küfür edecek olsam bu forumda 10 larca kişi var ben niye etmiyorum
Kardesim beni burda herkese sor ben adam olan i adamligin kralını yaparim adam olmayana sadece kendini uyanık sabaha dolandiricilara hepsine düşmanım yerin dibine solarım lafını esirgemem küfür de etmemAdam demekki sabirsiz dayanamiyo yapistirdi kufuru herkesin karakteri farkli lâkin senin de konuşmalarina dikkat etmen lazim