Takıldıgım adamlar hakeden adamlar@Mahonii kimseye sataşmazsan iyi olur
küfür etmiyorsun lakin herkese takiliyorsun
Takıldıgım adamlar hakeden adamlar@Mahonii kimseye sataşmazsan iyi olur
küfür etmiyorsun lakin herkese takiliyorsun
Düzgün olan kime takildim?Takıldıgım adamlar hakeden adamlar
Hepsinin yamugu cıktı bunları ortaya çıkardım dolandırıcı olanı çakal olanı ifsaladim.bunlarin önünde durmayalım da diğer forumdakiler gibi türesinler mi.ne dedim bu bebede bisey cikacak bak başka hesapla geldi önceden açmış olduğu.yanilmadim..bunların karsisindayim her yerdeDüzgün olan kime takildim?
Kardesim bak ben dolandiricinin çakalın uyanik geçinen herkesin karsisindayim basından beri.bu hata mi.ben haketmeyen kime karşı ters konusmusumolsun sen bildir ben gerekeni yaparım
Beni bilen biliyor kardesjm kötü düşünenler bu ban yiyen gibilerböyle daha kötü duruyor
ondan demiyorum ama karşılıklı tartışmaya girme söyle ben gerekeni yapicagim ama sende tartişmaya girmeBeni bilen biliyor kardesjm kötü düşünenler bu ban yiyen gibiler
Kardesim zaten ben tartışmaya girmemeye calisiyorum ama konusmanin başına bak fitili o ateşledi.ben etkinligimde bile not düşüyorum tartışma çıkmasın etkinlik bozulmasin diye.ama hakeden oluyor arada böyle dayanamıyorum küfür hakaret etmeden haddini bildiriyorum.yinede elimden geleni yaparimondan demiyorum ama karşılıklı tartışmaya girme söyle ben gerekeni yapicagim ama sende tartişmaya girme
tamam sakin ol yeter 🙂Kardesim zaten ben tartışmaya girmemeye calisiyorum ama konusmanin başına bak fitili o ateşledi.ben etkinligimde bile not düşüyorum tartışma çıkmasın etkinlik bozulmasin diye.ama hakeden oluyor arada böyle dayanamıyorum küfür hakaret etmeden haddini bildiriyorum.yinede elimden geleni yaparim
Ben sana dolandiricisin demiyorum ama bu işin garantisi yok sen kasa katladım diyosun bu mac kesin gelecek diyosun bende garantisi yok dedim yatınca da senle uğraştım biraz hepsi bu simdi de sana kizdigim nokta adamlar zaten yüklenecek diyor frebet acele ediyorsunuz sürekli nerde kaldı nerde kaldı diye o yuzden uyardım.bana düzgün gelenle benim sorunum olmaz @Burak5678 iyi bilir beniBenjm dolandirici olmadigima burak5678 kumarbaz hepsi bilir iyi birisi oldugumu lâkin o gün hangi kafayla maç verip hepsini bas dedim bilmiyorum her insan yanlis yapabilir lâkin 1 yanlis yaptim sen hep bana yukleniyorsun mahonii bu hic etik degil
Pardon sanirim kimseye eklenmemis yine gördüm mesajları@KuponBaz şimdi baktım da bana da eklenmemiş ne zaman eklenir.
Kullanıcı adım hasan1111
Aynen ya eklenmiyor aslaPardon sanirim kimseye eklenmemis yine gördüm mesajları