DUYURU EN SON ETKİNLİKLERDEN İSTİYORMUSUNUZ

Alperen17200

《Çavuş》
Onaylı Üye
Abi bölüşecek birşey yok göz var izan var zaten konu kapalıydı yazılmadı en son italian daydi zaten bakın konuya belli yani

italian

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Sunucuyla alakasi yok yillardir forumlarda gezinirim.konu kapandigi an yetkisi olmayan kilitli konuya yorum yapamaz en son yorum benimdi konu kapaliydi sonra ne hikmetse konu acildi 00.01 baskasi yazdi @Denver

italian

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Adalet dagitmiyorsaniz demekki guvenimiz kalmamis olacak herkes gordu olani biteni 150 lira beni zengin etmez almasam fakirde etmez ama goz gore gore hakkim yendi demekki burda bilet etkinligi felan olsa vay halimize vay @Denver

Alperen17200

《Çavuş》
Onaylı Üye
Ondan 1 önceki adam i desen yine birşey demem hadi o da 00.00 da yazmış ama seçilen kişi 00.01 de yazmış bu açık birşey

Denver

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
merahabalar arkadaşlar ekipce toplandık tartışdık 2 tarafda magdur olmamamsı için italian kardeşimize karışıklılıkdan dolayı teselli odulu vericegiz karışıklılıkdan dolayı özür dileri bizimle bir alakası yok biz hak yemeyiz bizi bilen biliyor diger etkinliklerde bir çok para kazandırdık
iyi akşamlar dilerim herekese

italian

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
merahabalar arkadaşlar ekipce toplandık tartışdık 2 tarafda magdur olmamamsı için italian kardeşimize karışıklılıkdan dolayı teselli odulu vericegiz karışıklılıkdan dolayı özür dileri bizimle bir alakası yok biz hak yemeyiz bizi bilen biliyor diger etkinliklerde bir çok para kazandırdık
iyi akşamlar dilerim herekese
hocam teselli ödülünü 00.01 de yazan kısıye vermen lazım hala sanki ben zorluyormusum gıbı yazıyorsun asıl kazanan benım tüm üyeler gördü hepsi özelden hakkın yendı dıye yazıyor ss atabılırım adamlar ban atmayın dıye korkularından yorum yapmak ıstemıyorlar ve hakkın yendı dıyenlerın hıc bırını tanımıyorum ama adamlar gördü işte olanı bıtenı

italian

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
Dogrusun kanka asil kazanan sensin fati kusura bakmasin
@Denver görüyorsun yorumları dm kutumu ortaya koymak ıstemıyorum rahat 10 kısı yazdı hakkın yendı dıye gerısını sen dusun butun herkes yanlısta fatimi dogru? 00.01 de yazan fati

Denver

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
hocam teselli ödülünü 00.01 de yazan kısıye vermen lazım hala sanki ben zorluyormusum gıbı yazıyorsun asıl kazanan benım tüm üyeler gördü hepsi özelden hakkın yendı dıye yazıyor ss atabılırım adamlar ban atmayın dıye korkularından yorum yapmak ıstemıyorlar ve hakkın yendı dıyenlerın hıc bırını tanımıyorum ama adamlar gördü işte olanı bıtenı
durumla alakalı konuşup anlaşıcaz bildiricem

Alperen17200

《Çavuş》
Onaylı Üye
Denver tanımıyorum ama güzel insansindir muhakkak lakin bak konuya sende diyeceksin zaten italian in diye diğer arkadaş a da ver teselli ödülü uzulmesin

italian

◄Uzman Çavuş►
Onaylı Üye
dahada tartısıp huzuru bozmamak adına bısey demıyorum ozelden paparamı gonderdım @profesör @Denver

sawas8080

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
etkınlıgı süre ile degilde post numarasına göre yapsaydınız böyle sorun yaşamazdınız mesela saat 00.da n sonra atıyorum 300.cü post yada 400. post gibi

profesör

Guest
Tamam kardeşim sorun yok sizden isteğim etkinlikten kazandıklarimizi rolling yaparak kazanılan para dan diğer arkadaşlarımıza pay edelim ekmeğimizi bölerek kazanırız