Kazanan arkadaş bize de bı sans ateslesene 
@Denver su yorum yeter umarim.adaletli olursunKanka tebrikler ama senin hakkın değildi kusura bakma son mesaj italian daydi ki sen bile kime çıktı yazdın zaten mesaj süresinde belli oluyor 00.01 de yazdigin
Ben ödülü gectim 00.00da yazan benim 00.01 de yazan kazaniyor goren gordu daha diyecek bisey yokYarı yarıya bölüşsünler kardeş payı
hocam teselli ödülünü 00.01 de yazan kısıye vermen lazım hala sanki ben zorluyormusum gıbı yazıyorsun asıl kazanan benım tüm üyeler gördü hepsi özelden hakkın yendı dıye yazıyor ss atabılırım adamlar ban atmayın dıye korkularından yorum yapmak ıstemıyorlar ve hakkın yendı dıyenlerın hıc bırını tanımıyorum ama adamlar gördü işte olanı bıtenımerahabalar arkadaşlar ekipce toplandık tartışdık 2 tarafda magdur olmamamsı için italian kardeşimize karışıklılıkdan dolayı teselli odulu vericegiz karışıklılıkdan dolayı özür dileri bizimle bir alakası yok biz hak yemeyiz bizi bilen biliyor diger etkinliklerde bir çok para kazandırdık
iyi akşamlar dilerim herekese
Dogrusun kanka asil kazanan sensin fati kusura bakmasinyanlısmıyım @KingHampton
@Denver görüyorsun yorumları dm kutumu ortaya koymak ıstemıyorum rahat 10 kısı yazdı hakkın yendı dıye gerısını sen dusun butun herkes yanlısta fatimi dogru? 00.01 de yazan fatiDogrusun kanka asil kazanan sensin fati kusura bakmasin
durumla alakalı konuşup anlaşıcaz bildiricemhocam teselli ödülünü 00.01 de yazan kısıye vermen lazım hala sanki ben zorluyormusum gıbı yazıyorsun asıl kazanan benım tüm üyeler gördü hepsi özelden hakkın yendı dıye yazıyor ss atabılırım adamlar ban atmayın dıye korkularından yorum yapmak ıstemıyorlar ve hakkın yendı dıyenlerın hıc bırını tanımıyorum ama adamlar gördü işte olanı bıtenı
Garibanin yuzu gulur muArkadaşlar @italian 75 TL sana diğer arkadaşa 75 TL ödül veriyoruz iki tarafa hak geçmesin
tamamdır kardeşim bu tür hatalar birdaha olmuycak diger etkinliklerimize ve forum içine katılırsanız sevinirim