Sanırsın türk dili okuyor matematik okuyorsun eren kendine gel 😂dagıtıyor 🙂
Sanırsın türk dili okuyor matematik okuyorsun eren kendine gel 😂dagıtıyor 🙂
Tramvay durağı yani market arkası dedi ama tam çıkaramadım 😁😁 hakkari de bi yer tarif etti orası galiba geliyon mu osman izlemeyeBirinin adres veya telefon numarasi yazmazi lazimdi bu kavga olmamış
👩🎨👩🎨👩🎨👩🎨👩🎨👩🎨👩🎨👩🎨Şu üç günlük dünyada kalp kırmayın ne olur yarını belli olmayan bir dünyada yaşıyoruz dostluğu kardeşliği kaybetmeyelim arkadaşlar bize bu ülkeyi bırakan şehitlerimiz canlarını bize feda etmis bizler sıcacık yatagimizda birbirimizi yemeyelim lütfen
edendim😌
nasilsiniz 😃edendim
bende bağcilar 😃Kavga eden arkadaşlar birbirinize adres vermeyin. İstanbul çağlayandayım bana gelin çay içek ben barıştırıyım sizi
yüreği yeten gelsinbende bağcilar 😃
cok iyiyim sukur sen nasilsin😂😂😂😂nasilsiniz 😃
Kavga eden arkadaşlar birbirinize adres vermeyin. İstanbul çağlayandayım bana gelin çay içek ben barıştırıyım sizi
Bende tozkoparan Küba mahallesiKavga eden arkadaşlar birbirinize adres vermeyin. İstanbul çağlayandayım bana gelin çay içek ben barıştırıyım sizi
dk44cok iyiyim sukur sen nasilsin😂😂😂😂
Dövüşten bi an nihat hatipoglunun programına geçtik mi 'neŞu üç günlük dünyada kalp kırmayın ne olur yarını belli olmayan bir dünyada yaşıyoruz dostluğu kardeşliği kaybetmeyelim arkadaşlar bize bu ülkeyi bırakan şehitlerimiz canlarını bize feda etmis bizler sıcacık yatagimizda birbirimizi yemeyelim lütfen
Bağcılar vazgecilmezimdi askerdeyken 😁bende bağcilar 😃
bende fikirtepe😂😂😂😂Bende tozkoparan Küba mahallesi
İSTANBUL ESENLER GIRTLAK KESENLERBende tozkoparan Küba mahallesi
oooo cok gecmis olsun 🙈😂😂