Hee ekonomi senin sayende kalkindi bunca zaman yani 😅😅ekonomiye can ver 😂
Reis bende baştan beri varım beni niye atladın kiListeyi baya inceleyerek yaptım paylaşmıyorum ama şu 3 isme kesin çekilişsiz vermelisin en başından beri takip etmişler @tugce @Nach00 @Beckham1993 karar yine de senindir tebrikler
Senin yapmadığınıkardşimbunlar ne yaptı ki
Hadi ya arayan da mı varNe yapım şimdi Allah aşkına ne yapım sen söyle hadi 10 kişi mesaj atıyor 5 kişi arıyor telefonla bana para at diye . Kimseye atmiycam herkes katılsın çıkana hakkını atarız . Etkinlik yaptığıma pişman oldum
Listeyi baya inceleyerek yaptım paylaşmıyorum ama şu 3 isme kesin çekilişsiz vermelisin en başından beri takip etmişler @tugce @Nach00 @Beckham1993 karar yine de senindir tebrikler
Etmişsiniz hakkını yiyemem ama sen mesela 3. Kuponda görmüşsün konuyu onlar ilk açıldığından beri o yüzden dedimBende ettim yaa🙁
tabi olm senin gibi genclere boyle fikirler verip yol gosterdim ekonomi uctu 😂Hee ekonomi senin sayende kalkindi bunca zaman yani 😅😅
Sende haklısında reis baştan beri takip ettik zaten 10 kişi anca var şimdi çekiliş diyince 30 kişi olacak en son gelip 10 dakika durana çıkacakNe yapım şimdi Allah aşkına ne yapım sen söyle hadi 10 kişi mesaj atıyor 5 kişi arıyor telefonla bana para at diye . Kimseye atmiycam herkes katılsın çıkana hakkını atarız . Etkinlik yaptığıma pişman oldum
Geçersiz bu zaten ama dikkatli bak ilk sayfalardan beri bu kişileri sende fark edersinReis bende baştan beri varım beni niye atladın ki
Eyvallah reisher konuyu baştan sona takip edin çekilişsiz size versin parayı herkes ozaman ben zaten bu 3 arkadaşa vermemelisin okudum yalnış okumuşum sizi savunmak için bunlar ne yaptı dedim
@fiorino21tabi olm senin gibi genclere boyle fikirler verip yol gosterdim ekonomi uctu 😂
Benim fikrim hiç uğraşmaya gerek yok ilk post beğenen 17 kişi var şuanNe yapım şimdi Allah aşkına ne yapım sen söyle hadi 10 kişi mesaj atıyor 5 kişi arıyor telefonla bana para at diye . Kimseye atmiycam herkes katılsın çıkana hakkını atarız . Etkinlik yaptığıma pişman oldum