İtin önüne kemik atmayinca kudurur ya sende aynisana 3 tane
İtin önüne kemik atmayinca kudurur ya sende aynisana 3 tane
anayi nerde kattim ben ? senin gibi velet degilim benKarektersiz bı kere ne olursa olsan ana bacı ağızda sakız olmaz ama sizde öyle degil
Yoo@Hmdbjk yoksayin birbirinizi yoksa ben komple yok sayacam her gun didişmekten yorulmadiniz
Oğlum kalbol her lafima atlama sazannnanayi nerde kattim ben ? senin gibi velet degilim ben
Lan millette bulasiyon karakter yoksunu bı adam ol adamKarektersiz bı kere ne olursa olsan ana bacı ağızda sakız olmaz ama sizde öyle degil
Tuborg olaydi giderdim ben 😂Aktif. Ilk sataşan kim olursa bu dk dan itibaren göteborg subemize transfer edilecek
Gottingende olabilirTuborg olaydi giderdim ben 😂
Ben helsinborg şubesni daha cok sevitomAktif. Ilk sataşan kim olursa bu dk dan itibaren göteborg subemize transfer edilecek
Isveci sevmem.Gottingende olabilir
ben hepsini yok saydimAktif. Ilk sataşan kim olursa bu dk dan itibaren göteborg subemize transfer edilecek
Gottingen almanya hahahaIsveci sevmem.
Benim favorim malmö subesi gelene gecene tak tak takBen helsinborg şubesni daha cok sevitom
Tamam kanka seni gottingene gonderelim alman dunkoflarinin yaninaIsveci sevmem.
Gottingen demedi goteborgGottingen almanya hahaha
Malmoyi sevmiyom evinde 2 0 yapiyo birakiyo ust veriyodum hepBenim favorim malmö subesi gelene gecene tak tak tak
Gottingeni alintilarken yazmissinda ondan dedimGottingen demedi goteborg![]()
falkenberg vardi o takim hala duruormuMalmoyi sevmiyom evinde 2 0 yapiyo birakiyo ust veriyodum hep