kadın kadin😆Bayan miydi kadın mi
kadın kadin😆Bayan miydi kadın mi
Kardesım sen o fotoğrafı ınt cafedemı cektıniyi bende cins oalcam artık
Aynen bakalım ayağa kalkar kalmaz para bulurum bide blackjack deniyelimnbelki tutarRulet pişmanlıktır Black daha iyi git onu oyna en azından daha temiz kaybedersin
yok sinir oldum belki kaldınzı yerden ben destek verecegim yok 1200 dolar diyor bilmeme neHangi cinssin diye sorman gerekiyordu![]()
restbet ne diyon anlamadımKardesım sen o fotoğrafı ınt cafedemı cektın
Heyt güzel yürekli gardaşımyok sinir oldum belki kaldınzı yerden ben destek verecegim yok 1200 dolar diyor bilmeme ne
Etkinlikte görmeyince seviniyorum rulette parayı buldu galiba diyorum bi bakıyorum paplo1 love lemis beni 😂Cem abi ilk başlıyo anlatmaya aha diyorum bu sefer buldu parayı, okumaya devam ediyorum bi bakıyorum en son kaybetmiş sövüyor ah be abi valla seviyorum seni 😂😂
Beni alistirma ya😊😊gel 20 ser sen dedim yere at sana ekran atım ınamıyorsan
Ne adam yaa 😂😂Etkinlikte görmeyince seviniyorum rulette parayı buldu galiba diyorum bi bakıyorum paplo1 love lemis beni 😂
sagol kardeşim ama cins insan benı mı buluyor anlaamdımHeyt güzel yürekli gardaşım
Zaten kumarbazim 😂
sen biilrisn kardeşBeni alistirma ya😊😊
bmnm kadar olmazsınZaten kumarbazim 😂
Modum artık kadınlarda var forumda İngilizce konuşalım arada 😀Ne adam yaa 😂😂
Benim bir sözüm var ne dir bilirmisin '' Sensin sen ''bmnm kadar olmazsın
ya ne kadını ilgi cekmek için onu @lazio34 ayarlamış ayıkmıyo üye cekmek içinModum artık kadınlarda var forumda İngilizce konuşalım arada 😀
Ok ok honey, what are u doing now 😂Modum artık kadınlarda var forumda İngilizce konuşalım arada 😀
Heee benim o 😂😂ya ne kadını ilgi cekmek için onu @lazio34 ayarlamış ayıkmıyo üye cekmek içinhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kupon parasi cikti yeter 😊😊sen biilrisn kardeş![]()