See you 👍okey bonuahood2.com let's go there we have activity again we come here
See you 👍okey bonuahood2.com let's go there we have activity again we come here
erkekler tuvaletine girmişim gibi davranma ozamanbana diyor sanırım bu akıllı burası forum kafe degil
let's wait browe are waiting bro
azına saglık istedigi gibi anlasın fakeee her kızım diyene inanırsak evin yolunu kaybederiz...Şimdi bak buraya cok ben kadınım diye gelen var hepsi erkek neredeyse o yüzden arkadaslar da ciddiye alamıyor senlik bi durum yok
Ha kadın ha erkek bunu sana kanıtlasa ne degisicek ?azına saglık istedigi gibi anlasın fakeee her kızım diyene inanırsak evin yolunu kaybederiz...
ala ala bende adımı degiştirim gelm bayanım diyeyim inanacak mısınız senın ne işin var bayan olsan bileerkekler tuvaletine girmişim gibi davranma ozaman
avukat mıısnHa kadın ha erkek bunu sana kanıtlasa ne degisicek ?
Sen bi ilgilen bakalım bayan arkadasımızla forumu tanıt kardesım yardımcı olHa kadın ha erkek bunu sana kanıtlasa ne degisicek ?
da daRusça bilen varmı Rusçayı özledim
nerden bilecez kız gibi davranıp ondan bundan 2şer tl dilenmeyeceni ben neler gördüm nelererkekler tuvaletine girmişim gibi davranma ozaman
oyuzden yapıyorsa öyle soylesin ozaman.. kadının ne işi var falan bunlar anca cahillik eseriŞimdi bak buraya cok ben kadınım diye gelen var hepsi erkek neredeyse o yüzden arkadaslar da ciddiye alamıyor senlik bi durum yok
Avukat değilim sadece su yaptığın ayrıma üzülüyorum kadın cinsel obje değildir . İstediğini yapma hakkı vardıravukat mıısn
Sen bi ilgilen bakalım bayan arkadasımızla forumu tanıt kardesım yardımcı ol
lyubimyy brat😂Maya sorniska
kardeşim sen bu kişi gördün mü bayan diyonAvukat değilim sadece su yaptığın ayrıma üzülüyorum kadın cinsel obje değildir . İstediğini yapma hakkı vardır
Haklısınız tabiki hanımefendi biz erkekler olarak kadınların her zaman kölesiyiz bir emriniz olursa ricada bulunmanız yeterlidir iyi forumlar dilerim.....oyuzden yapıyorsa öyle soylesin ozaman.. kadının ne işi var falan bunlar anca cahillik eseri