Ne alakaSen bi ilgilen bakalım bayan arkadasımızla forumu tanıt kardesım yardımcı ol
Ne alakaSen bi ilgilen bakalım bayan arkadasımızla forumu tanıt kardesım yardımcı ol
Abi ben suri vallalyubimyy brat😂
him tamm ozaman centilboy😅😅😅😅Haklısınız tabiki hanımefendi biz erkekler olarak kadınların her zaman kölesiyiz bir emriniz olursa ricada bulunmanız yeterlidir iyi forumlar dilerim.....
Ya gormedim de görsem ne olucak ne degisicek onu soruyorumkardeşim sen bu kişi gördün mü bayan diyon
hele helee heeeleeeHaklısınız tabiki hanımefendi biz erkekler olarak kadınların her zaman kölesiyiz bir emriniz olursa ricada bulunmanız yeterlidir iyi forumlar dilerim.....
kafan mı basmıyor bayan oldugunu nerden biliyosun diyorum kardşimYa gormedim de görsem ne olucak ne degisicek onu soruyorum
Hey Allahım aynı şeyi 10 kere söyledim . Kadın olsa ne olucak ???kafan mı basmıyor bayan oldugunu nerden biliyosun diyorum kardşim
Mırc programı vardı eskiden bilir misin ağam 😂😂Chat sayfasına döndü 😂😂
o çocuğun intern3t kafedeki resimliprofili çok daha chat sayfasına donduryor😂😂Chat sayfasına döndü 😂😂
ala ala kadın olsa bir pok olamyacak kafan hala basmıyor mu fake sahte diyorum anlamıyo sen ????Hey Allahım aynı şeyi 10 kere söyledim . Kadın olsa ne olucak ???
Mirc msn iq 😂 ah ah bilmemmiMırc programı vardı eskiden bilir misin ağam 😂😂
bana mı diyon sen ???o çocuğun intern3t kafedeki resimliprofili çok daha chat sayfasına donduryor😂😂
Lütfen sakin olalım ARKAADSLAR lütfen saygı sevgi çerçevesinde olsun argo kelime kullanmayalım çiçek gibi bir kadın var forumda yakışmaz bizeala ala kadın olsa bir pok olamyacak kafan hala basmıyor mu fake sahte diyorum anlamıyo sen ????
Bro EKMEK ÇARPSIN KADIN 😂😂ala ala kadın olsa bir pok olamyacak kafan hala basmıyor mu fake sahte diyorum anlamıyo sen ????
ne diyon kardeşim sen
ya boşver o şuan asıl beni merak ediyor da oyuzden belki instami veririm al bak falan derim diye okadar aç yaniHey Allahım aynı şeyi 10 kere söyledim . Kadın olsa ne olucak ???
ahahahahaLütfen sakin olalım ARKAADSLAR lütfen saygı sevgi çerçevesinde olsun argo kelime kullanmayalım çiçek gibi bir kadın var forumda yakışmaz bize