Çok incesiniz 😂la su konu kitlensin nerden neryee geldi konu be yuh valla kalp kirmayin aga ya vallahi o ona sayiyor kadin var forumda. Saygibsevgi çerçevesinde olsunnhersey.
kimden bahsediyosun sen anlamadımmsjları oku gel
Kimseyi banlamayı sevmem ve istemem. Ama çok fazla oldu. 1 günlük izin.
Sknti yok o Benim cicegim 😅ya bana böyle cok fake geldi ama ne bilim bizde secemez olduk artık
Hani turboydu anca geldi 😂 @lazio34Mrhblr arkadslarr
Gidemez, bi günlük izin verdim arkadaşa. Hayırdır kullandığı kelimelere bak. Yeteri kadar uyardım. Burası dingonun ahırı değil.@lazio34 konuyu kitle konu farklinyerlere gidiyor
Lütfen herşey saygı sevgi çerçevesinde olsun @lazio34 konu kilit lütfen .Çok incesiniz 😂
Ben sana nefes kadar yakinim aaa 😅😅ya sen yoksun buralar abazalra krolara kalmis
BanlandimiGidemez, bi günlük izin verdim arkadaşa. Hayırdır kullandığı kelimelere bak. Yeteri kadar uyardım. Burası dingonun ahırı değil.
osi deme soyle şeyler buralar zaten karışık yanlış anlar bunlar.. yok ben diğer forumda hiç karşılaşmamıştım böyle şeylerleBen sana nefes kadar yakinim aaa 😅😅
Osman dostum wp den devam edin kardeşim 😀Ben sana nefes kadar yakinim aaa 😅😅
1 günBanlandimi
Anladim
Aç gelsin ya üzüldüm simdi
laz bneni delirtmee
Çiçeğim o cok eski hoodda vardi benden bile eski ama sürekli ban yiyordu 😅osi deme soyle şeyler buralar zaten karışık yanlış anlar bunlar.. yok ben diğer forumda hiç karşılaşmamıştım böyle şeylerle
Ben özür diledim senden bi daha karşılaşmaman için elimden geleni yapıcam kusura bakma tekrarosi deme soyle şeyler buralar zaten karışık yanlış anlar bunlar.. yok ben diğer forumda hiç karşılaşmamıştım böyle şeylerle