kumarbaz
Guest
dostlar sagolsun
Senin ustunden ornek verdimistemedimki 😂
Bana mesaj bile atmadibana mesaj attı hesap kilitlendi aktif et diye ettim ondan sonra ses seda yok
ozaman senin hesap olmuşturBana mesaj bile atmadi
Msj yoksa para var kıtlı deilmis hesap😣😛Bana mesaj bile atmadi
Oh beozaman senin hesap olmuştur
Oh iyi bsriMsj yoksa para var kıtlı deilmis hesap😣😛
banada oyle yapti sonra cevap vermedi hesap acildiozaman senin hesap olmuştur
Ne zaman hesabimda olur tahminen para kardeşim çunku benim hesap oldu galiba mesaj atmadigina goreKardeşlerim satın alınan hesaplar iletilcek fazlasıyla paraları alınmayan kişilerin şifrelerini değiştirebilir
daha çok beklicez gibiNe zaman hesabimda olur tahminen para kardeşim çunku benim hesap oldu galiba mesaj atmadigina gore
yedin mi 10 tlyi bu kadar usteleme be kardesim adam donecek işteNe zaman hesabimda olur tahminen para kardeşim çunku benim hesap oldu galiba mesaj atmadigina gore
Atlama be kardesim sus be kardeşim 3.kişisin yorumunu kendine sakla be kardeşimyedin mi 10 tlyi bu kadar usteleme be kardesim adam donecek işte
yedin mi 10 tlyi az once erenin elini yaliyordun sana iyi dilenmelerAtlama be kardesim sus be kardeşim 3.kişisin yorumunu kendine sakla be kardeşim
hocam sürekli bu millet senle neden zıtlaşıyo? foruma ne zman gelsem birileriyle tartışıyosun, kim haklı kim haksız konusunda değilim ama kendinle zıt gidenleri engelle boşa polemiğe girme.Atlama be kardesim sus be kardeşim 3.kişisin yorumunu kendine sakla be kardeşim
çünkü bu formu tek dilenmek için kullaniyor ondanhocam sürekli bu millet senle neden zıtlaşıyo? foruma ne zman gelsem birileriyle tartışıyosun, kim haklı kim haksız konusunda değilim ama kendinle zıt gidenleri engelle boşa polemiğe girme.
usta çeşit çeşit insan var kalp kırmaya ağır sözler söylemeye değmez.çünkü bu formu tek dilenmek için kullaniyor ondan