Acaba adminin hesabinda para mi yokhesap şifresini gönderdin paparayı yazın dedi
Acaba adminin hesabinda para mi yokhesap şifresini gönderdin paparayı yazın dedi
bu seni ilgilendirmez herşeye burnunu sokma bekle dediyse bekliceksin beklemeye niyetin yoksa vermeseydin...Acaba adminin hesabinda para mi yok
Ben sana bosuna mikser demiyorumAcaba adminin hesabinda para mi yok
o işi hallettim 😃😃Ben sana bosuna mikser demiyorum
Neyi hallrttino işi hallettim 😃😃
Kardeşim mağduruz burdaBen sana bosuna mikser demiyorum
Ne magduru burak cebinden para mi aldilar bekleyeceksen bekle beklemeyeceksen beklemeKardeşim mağduruz burda
Hesabimi verdim sonucta knkNe magduru burak cebinden para mi aldilar bekleyeceksen bekle beklemeyeceksen bekleme
Silah mi dayandi kafana vermen icin verdin madem bekleHesabimi verdim sonucta knk
Tmm ıste ıslem süresi 1 hafta sabredinhesap şifresini gönderdin paparayı yazın dedi
Ne boş konusuyon 15 TL için donmedin kaldı aq sanki cebinden para aldı karektersizHesabimi verdim sonucta knk
Hahahaahhaahahah bebeğimm sus amaNe boş konusuyon 15 TL için donmedin kaldı aq sanki cebinden para aldı karektersiz
Konuşma lan oğlum yoksa paran abi çek maaş yatınca sana veremHahahaahhaahahah bebeğimm sus ama
Hadi uza yavrumKonuşma lan oğlum yoksa paran abi çek maaş yatınca sana verem
Senle diyaloğa girmeyesem yalakaHadi uza yavrum