Abime söylerim bilirsinher modun eti yenmez
Yargic rasim derler 😅😅
Abime söylerim bilirsinher modun eti yenmez
Ben miyim yoksa1 kisiyide buldum listeyide ilettim ama biz sonuncu kisiyi bulana kadar adam uyudu sanirimsesi sedasi cikmiyor
liste tamam ama gonul isterdiki hepinizi dahil edelim malesef imkanlar bu kadar simdilikBen burdayım bekliyorum![]()
Teşekkürler gönlünün zenginliği yeter kardeşim takiliyorum oyleliste tamam ama gonul isterdiki hepinizi dahil edelim malesef imkanlar bu kadar simdilik![]()
liste tamam ama gonul isterdiki hepinizi dahil edelim malesef imkanlar bu kadar simdilik![]()
yok yorum sirasina gore once yazanlardan paparasini aldim zaten listeyide ilettim etkinlik sahibineBen miyim yoksa
rica ederim saolasin hepiniz bastacisinizTeşekkürler gönlünün zenginliği yeter kardeşim takiliyorum oyle
2.500 ü indirin gelin bide etkinlikten indirinözelden maaş zammınızı konuşacağınıza üyelere az para verin...
rica ederim saolasin hepiniz bastacisiniz
Harbiden gozden kaçtı adamin hakkina girdiler@1985turbo bu arkadaşın 10 mesajı var multi olabilir. :d
Geç geldim zaten mod umyok yorum sirasina gore once yazanlardan paparasini aldim zaten listeyide ilettim etkinlik sahibine