gelirse 2 kisiye 10 tl

1985turbo

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Tutacak kardesim kardesim odul alanlari cekiluse dahil etmede baskalarida nasiplnsin

sermet

"İnsanlar, düşünmemek için konuşmayı icat etmişler
TİPSTER
Ilk macimiz wonn

KingHampton

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ben senin gbi degil sinerjiyi ben yaptim sen tek begendin odulu aldin adamdan 1 sefwr kazandiktan sonta 1 daha yazik gozun duysun
Bu olayi bilmiyor herhalde dun nba kuponhndan once 1 2 gibi gece olan sayfaya in oku kardeşm

seryap

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Etkinlik sahibi bilir onu sen sus totemini yap ama onuda yapmiyorsun bizde bakarak yaziyorsun😂
kardeş aslında dün gece boyunca bi arkadaş vardı inci öle nickli onla ikimiz bide babbba diye bi arkadaş sonra dan geldi fulll totem yaptık etkinlik sahibi beğennler dedi sana çıktı, bizde sayı duyduk, alanlar bidaha almasın diye bişey yok hayrını gör kardeşim

1985turbo

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
kardeş aslında dün gece boyunca bi arkadaş vardı inci öle nickli onla ikimiz bide babbba diye bi arkadaş sonra dan geldi fulll totem yaptık etkinlik sahibi beğennler dedi sana çıktı, bizde sayı duyduk, alanlar bidaha almasın diye bişey yok hayrını gör kardeşim
Aynen kardesim bu arkads cok uc kagitci

KingHampton

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
nesi 3 kağıtçı adam ben uyucam dedi etkinliksahibine çekiliş olursa al dedi aldı ne var bunda helal olsun
Adamsin kardeşim sag ol savundigun icin bu turbo denilen herif 3 5 krş icin milleti yaliyo gir diger forumlara oku yoksun bu adam duşuk iq

KingHampton

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
IIlerde adami tanidikca buyuk kufurler etcksin bak gor
Benim hooddaa 14 e yakin etkinligim var kardesim ordan tanuyan taniyor burada cok aktif degildim son zamanlarda aktif oldum ama seni biliyotum her forumda yalamalik gorevini layiki ile yapiyorsun

sermet

"İnsanlar, düşünmemek için konuşmayı icat etmişler
TİPSTER
Evet beyler aramizda uc kagitci yok nba de kiponu begenlerden ve takip edenlerden attik araya da slottan guzel kazanc sagladim onu paylasmak istedim ordan bi saat belirledim o saate kadar begenen 2 kisi vardi onlara verdik