Kardeşim haklısın o kadarda ezme cocuguAdamsin kardeşim sag ol savundigun icin bu turbo denilen herif 3 5 krş icin milleti yaliyo gir diger forumlara oku yoksun bu adam duşuk iq
Kardeşim haklısın o kadarda ezme cocuguAdamsin kardeşim sag ol savundigun icin bu turbo denilen herif 3 5 krş icin milleti yaliyo gir diger forumlara oku yoksun bu adam duşuk iq
Faris bro beni taniyorsun daha burraking99 brn adam bana 3 kagitci diyoKardeşim haklısın o kadarda ezme cocugu
Aciklama icin sağ ol bunu anlayamiyo işteEvet beyler aramizda uc kagitci yok nba de kiponu begenlerden ve takip edenlerden attik araya da slottan guzel kazanc sagladim onu paylasmak istedim ordan bi saat belirledim o saate kadar begenen 2 kisi vardi onlara verdik
Yaww he heeFaris bro beni taniyorsun daha burraking99 brn adam bana 3 kagitci diyo
Mesajları okudum bi sorun yok sen haklısın kardeşimFaris bro beni taniyorsun daha burraking99 brn adam bana 3 kagitci diyo
Eyvallah eksik olma kardeşimMesajları okudum bi sorun yok sen haklısın kardeşim
Turbo neden böyle yapıyorsun kardeş adam haklıYaww he hee
Neyse uzatmayalim kardeşim adamin konuusna şeyyaptimTurbo neden böyle yapıyorsun kardeş adam haklı
Eywallah baskanAciklama icin sağ ol bunu anlayamiyo işte
A.selam hoşgeldin broSelamın Aleyküm
hb brom napıyosunA.selam hoşgeldin bro
işe yeni geldim hocam gececiyim hastanede, danışmada duruyom sen napyonhb brom napıyosun
Yeni uyansım bro sermet nerde kupon ne alemdeişe yeni geldim hocam gececiyim hastanede, danışmada duruyom sen napyon
Gelsinde kuponu atarsa takip ederiz bro işimiz yokaz önce buralardayı nesine kuponu var 1. maç won dieğr maçlar bekleniyo konuda var kupon bak istersenb