Anladım kardeşim farketmedim maçları takip ediyodumSenden de cok sonra gelen oldu onlara diyorum
Anladım kardeşim farketmedim maçları takip ediyodumSenden de cok sonra gelen oldu onlara diyorum
Bende oyle dusunuyorum.@tugce yanlış anlama ama senin listeye alınmana karşıyım ben
Kardeş baştan beri burdayım toplam 3 kişi harici hepsi sonradan geldi özelden attım sanaIsim soylermisin kim ?
Dedigim gibi kimi gorevlendirdiysen o ilgilensin kimsenin hakkina girmek istemiyorum roll sahibi sensinBende oyle dusunuyorum.
Durumu anlattiysan sıkıntı yok benim dediğimde oKardeş baştan beri burdayım toplam 3 kişi harici hepsi sonradan geldi özelden attım sana
Kardeşim ben 5 6 sayfada geldim 13 14 sayfa takibim varKardeş baştan beri burdayım toplam 3 kişi harici hepsi sonradan geldi özelden attım sana
Hayır istemiyor haksizlik cunkuToplam ben hariç 6 kişisiniz oylama yapalım
Listede olsun diyenler👍
Olmasın diyenler😡
Neden reis bende takip ettim o kadar totem yaptım neden böyle diyorsun@Seri3456 de alınmasın listeye
Sebep ?@Seri3456 de alınmasın listeye
Başkan benide al listeye ayıp olur ama basketi o kadar takip ettimHayır istemiyor haksizlik cunku
Tamam verdim listeyi kime isterse ona sözler papara at diyeHayır istemiyor haksizlik cunku
Oda yoktu maçın son çeyreğinde geldiSebep ?