Başkan totem yaptım bende basket ve voley ola neden.boylr dedi bende anlamadimSebep ?
Başkan totem yaptım bende basket ve voley ola neden.boylr dedi bende anlamadimSebep ?
Kardeşim 3.çeyrekte geldim dikkat et voleybolda takip ettimOda yoktu maçın son çeyreğinde geldi
35 civarı mesajı var konudaSebep ?
Kardesim sen @tugce sin ? 2 hesapla rollinge girmissin.Neden reis bende takip ettim o kadar totem yaptım neden böyle diyorsun
Keşke listeyi burda paylaşsan akılda kalmasaydıTamam verdim listeyi kime isterse ona sözler papara at diye
Hayır benim o kardeşim başkanKardesim sen @tugce sin ? 2 hesapla rollinge girmissin.
Ben olsan iki hesapta aynı anda mesaj nasıl atayimKardesim sen @tugce sin ? 2 hesapla rollinge girmissin.
Ne 20 liraymış kardeşim Papara ar ben yollayım yaptın şöyle şeyler alın işte herkesi35 civarı mesajı var konuda
O zaman bizde sonlarda gelelim öyle totemimi olur biz burda senimi eglendircezBaşkan totem yaptım bende basket ve voley ola neden.boylr dedi bende anlamadim
Gonderiyim diyosun sonra alın diyosun bu ne tutumsuzlukNe 20 liraymış kardeşim Papara ar ben yollayım yaptın şöyle şeyler alın işte herkesi
Şansımızı deniyelim evden cıkımıyoz para yok pul yok rol yapacam ben
Biz boşuna mı takip ediyoruz kardeşim konunun başından beriNe 20 liraymış kardeşim Papara ar ben yollayım yaptın şöyle şeyler alın işte herkesi
Allah allah senide almasın ozman sende yoktu bastaO zaman bizde sonlarda gelelim öyle totemimi olur biz burda senimi eglendircez
Çok tutanmi varNe 20 liraymış kardeşim Papara ar ben yollayım yaptın şöyle şeyler alın işte herkesi
İlk sayfadan bak bakalım ezbere konsuyonAllah allah senide almasın ozman sende yoktu basta
Isimlerin farkli olmasi birsey ifade etmez ayni ismi alamiyorsun zaten ip ayni@ISYANKAR
Reis benide alırsan çekilişe memnun olurum.benim o ikinci hesabim deil isimler farklı
Kapandı verdik listeyi bekleyin@ISYANKAR
Reis benide alırsan çekilişe memnun olurum.benim o ikinci hesabim deil isimler farklı