site kumar sitesi ufak rulet
site kumar sitesi ufak rulet
Hangi site kankasöylüyüm üye olun sizde hafta da 5 yatrıın kazanma şansınız olsun
5 yatirinca ne oluyor kisite kumar sitesi ufak rulet
Nereye uye olalimsöylüyüm üye olun sizde hafta da 5 yatrıın kazanma şansınız olsun
Guzel kazanmissin kanka hayirli olsunyarışma da kazandım 5 yatırdım 50 aldım
Kanka kredi cekmeye calistim gecen vermediler😁Ah ahh bir türlü şansımız dönmüyor sermaye lazim
Çalışmıyorsan sicilin kötüyse vermezler 😂Kanka kredi cekmeye calistim gecen vermediler😁
Bana da vermiyorlar çalışmıyorum diyeÇalışmıyorsan sicilin kötüyse vermezler 😂
Kanka gecen sene garantiden alfim odeyemedim babam odedi😂😂Çalışmıyorsan sicilin kötüyse vermezler 😂
Hangi site reis bu anlamadigin birsey de yok senin 😊her hfta pazar yarışma oluyor sana bir demo kasa veriyorar onu katlmaya çalışıyorsun en yüksek 5 katlayan dağıtılan 5 tl den pay alıyor her hafta finansal işleminizin olması lazım
Girdi tabi calismazsan vermezler sana 😂 kadrolu ya da sigortalı olursan alırsın zamanlaKanka gecen sene garantiden alfim odeyemedim babam odedi😂😂
Ondandir belki sicile girmistir demi o
oyunwon bir bakın üye olacaksanız özelden ref linkli atayımHangi site reis bu anlamadigin birsey de yok senin 😊
Isim olduktan sonra kredi napayim ben😂Girdi tabi calismazsan vermezler sana 😂 kadrolu ya da sigortalı olursan alırsın zamanla
O da dogru😂😂😂Isim olduktan sonra kredi napayim ben😂
Heryerden batiyoruz😂O da dogru😂😂😂
Valla çok iyi iş keşke bir taniidk olsa adminler yardımcı olmaz mi sitelerle araları var 😂Bu sitelere canli destek olarak falan girsemmi acaba😂😂