Aferin bağıra bağıra getirdin2 1 wawrinka
Aferin bağıra bağıra getirdin2 1 wawrinka
Yapmayın lütfen elim ayağım titredi su an fabrikaya ambulans cagırdılarBEBEĞİM 😍❤💘
Hahahahaha Allah'ta seni gurdursun pardon siz kaç senedir Avrupa'ya gidrmiyonuz unuttum da😂😂😂Sizden iyiyiz heralde
Bende unuttum 🤣🤣🤣Hahahahaha Allah'ta seni gurdursun pardon siz kaç senedir Avrupa'ya gidrmiyonuz unuttum da😂😂😂
Bu işin sonu iyi değil 🙄BEBEĞİM 😍❤💘
@qnurcan dan fazla takip ettimAferin bağıra bağıra getirdin![]()
Mahonii ye ban mı attın niemahonin yazı uzun benim yazdığımı görmemiş olabilir banini kaldiriyorum adaletli olsun.
Merak etme dostum 10 sene sonra gruptan çıkarsınız 😂😂Bende unuttum 🤣🤣🤣
Biz zaten sizden önce cıktık kardesim onun için sorun yokMerak etme dostum 10 sene sonra gruptan çıkarsınız 😂😂
Siz Türkiye'de şike yaparken biz şampiyonlar ligi müziği dinliyorduk 😎😎Biz zaten sizden önce cıktık kardesim onun için sorun yok
Fetö kumpasi oldugu kanitlandi hâla şike diyorsan seninle bu konulari konusanda kabahatSiz Türkiye'de şike yaparken biz şampiyonlar ligi müziği dinliyorduk 😎😎
Oğlum sana laf atan oldumu sabhtan beri burdasın tek kelime konuştum sen git abi çek millete özelden belki para verirler benim adamla bir diyalogam var geliyon sazan gibi atliyonFetö kumpasi oldugu kanitlandi hâla şike diyorsan seninle bu konulari konusanda kabahat
Birdaha da lafima maydonaz olma biz sevgi sınırında tartisiyozFetö kumpasi oldugu kanitlandi hâla şike diyorsan seninle bu konulari konusanda kabahat
Oğlum lu felan konuşma da tuttugum takim hakkinda forumda konusrsa laf söyleme hakki. Olyr git özelden tartiş dahil olmam o zaman ortalim yeri bura sana ozel degilOğlum sana laf atan oldumu sabhtan beri burdasın tek kelime konuştum sen git abi çek millete özelden belki para verirler benim adamla bir diyalogam var geliyon sazan gibi atliyon