Benim söyledim kelimeye atlama sen kimsin sana oglumlu konusmayasam uza hadi ve birdaha benim kullandım kelimeye laf atmaOğlum lu felan konuşma da tuttugum takim hakkinda forumda konusrsa laf söyleme hakki. Olyr git özelden tartiş dahil olmam o zaman ortalim yeri bura sana ozel degil
Kavga etmiyorum ben fenerbahce hakkinda bisey deniliyorsa da duramiyorumHadi kavga tekrardan 😊
Sana diyen yokKavga etmiyorum ben fenerbahce hakkinda bisey deniliyorsa da duramiyorum
Senin ne basarın var bir gruptan çıktın baska naptınız pardonSiz Türkiye'de şike yaparken biz şampiyonlar ligi müziği dinliyorduk 😎😎
Helal kardesimKavga etmiyorum ben fenerbahce hakkinda bisey deniliyorsa da duramiyorum
Dostum Türkiye ye puan kazandıran en çok takım biz en çok lezil eden GS 1 FB 2Senin ne basarın var bir gruptan çıktın baska naptınız pardon
8-0Dostum Türkiye ye puan kazandıran en çok takım biz en çok lezil eden GS 1 FB 2
Sen gruptan cıktım biz gruptan cıkmayı bırak ceyrek final oynadık hala konuşuyorsun helal valla tebrik et yeterDostum Türkiye ye puan kazandıran en çok takım biz en çok lezil eden GS 1 FB 2
Takımın hangisi
Gs 😂Takımın hangisi
O skorla en cok puanı getirdiler
Siz avrupada oynadınız biz şampiyonlar ligi kıdem farkiSen gruptan cıktım biz gruptan cıkmayı bırak ceyrek final oynadık hala konuşuyorsun helal valla tebrik et yeter