DUYURU Herkese teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Paplo1

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Anlam veremedim. Neyse kolay gele

xxensar61

TİPSTER
TİPSTER
Daha ne istiyoruz işte siz sevinin 50 TL gelcek size
Kardesım yanlıs anlama benı oncelıkle ama sunu söyleyeyım sana burda biraz bütüyorsun bu ıslerı su anlamda söyluyorum 2 gun once benım konumun altında da ben gıdıyorum adam zaten takmıyor yazdın ıyı bır ınsansın bellı ama bız senın kız arkadasların degılız veya 1 2 senelık arkadasın olsak herbırımız yıne trıp atabılırsın umarım dedıklerımı anlamıssındır ama gıtmene uzululurum ıyı bır ınsansın :)

Nascimento

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Beyler turabet nasil sitedir bilgisi olan varm

Paplo1

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Daha ne istiyoruz işte siz sevinin 50 TL gelcek size
Bana niye gelsin. Birader hayırdır istemiyorum kimsenin hakkını kimsenin hakkını şuana kadar el uzatmadım uzatamamda konuşmalara dikkat edelim. Ok

Paplo1

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Kardesım yanlıs anlama benı oncelıkle ama sunu söyleyeyım sana burda biraz bütüyorsun bu ıslerı su anlamda söyluyorum 2 gun once benım konumun altında da ben gıdıyorum adam zaten takmıyor yazdın ıyı bır ınsansın bellı ama bız senın kız arkadasların degılız veya 1 2 senelık arkadasın olsak herbırımız yıne trıp atabılırsın umarım dedıklerımı anlamıssındır ama gıtmene uzululurum ıyı bır ınsansın :)
Azına sağlık olgun bir arkadaş cıktı. Hele şükür.

xxensar61

TİPSTER
TİPSTER
Bana niye gelsin. Birader hayırdır istemiyorum kimsenin hakkını kimsenin hakkını şuana kadar el uzatmadım uzatamamda konuşmalara dikkat edelim. Ok
Tartışmayın kardesım kırmayın bırbırınızı yanı sımdı oda sana sallıcak bir ton gerek yok

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Yani tek sorun bumu . Ben şuna üzülüyorum burada şakalaşiyorum insanlarla gülüp eğleniyorum ama adamların tek derdi para

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Yok ben konusucam adminle size dagiticak . Haklizlik yok yani için.rahat olsun

xxensar61

TİPSTER
TİPSTER
Yani tek sorun bumu . Ben şuna üzülüyorum burada şakalaşiyorum insanlarla gülüp eğleniyorum ama adamların tek derdi para
Sorundan ziyade bu göze batıyor ve insanlar bunu ilk fırsatda yüzüne vururlar demek istediğim bu burda kiminin derdi evet para kimininki öyle değil kimin ne oldugunu anlayabılecek yaştayız coğumuz buda senin elinde ama dediğin gibi insanlardan haric iyi insanlarda var burada

Paplo1

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Yok ben konusucam adminle size dagiticak . Haklizlik yok yani için.rahat olsun
Bak birdaha diyorum o paranın 5 kurusu bile hesabıma giremez kimsenin parasına göz dikmem dikmedimde allaha şükür car çakal değiliz
.......

xxensar61

TİPSTER
TİPSTER
Bak birdaha diyorum o paranın 5 kurusu bile hesabıma giremez kimsenin parasına göz dikmem dikmedimde allaha şükür car çakal değiliz
.......

Konu ne kardesım bana düşmez aranızdaki mevzu ama merak ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...