Aga senin yaş kaçtı yine unuttum bide yani şuan cidden trip atıyon sana yakıştıramadım sırf bir konuşma oldu diye sana bunları yapman çok garip.
Aga senin yaş kaçtı yine unuttum bide yani şuan cidden trip atıyon sana yakıştıramadım sırf bir konuşma oldu diye sana bunları yapman çok garip.
bu sene zekat 30tl 5kişi doyurcanZekati alba ya verdik![]()
güzel trip atıyo
Daha ne istiyoruz işte siz sevinin 50 TL gelcek sizeAga senin yaş kaçtı yine unuttum bide yani şuan cidden trip atıyon sana yakıştıramadım sırf bir konuşma oldu diye sana bunları yapman çok garip.
Kardesım yanlıs anlama benı oncelıkle ama sunu söyleyeyım sana burda biraz bütüyorsun bu ıslerı su anlamda söyluyorum 2 gun once benım konumun altında da ben gıdıyorum adam zaten takmıyor yazdın ıyı bır ınsansın bellı ama bız senın kız arkadasların degılız veya 1 2 senelık arkadasın olsak herbırımız yıne trıp atabılırsın umarım dedıklerımı anlamıssındır ama gıtmene uzululurum ıyı bır ınsansınDaha ne istiyoruz işte siz sevinin 50 TL gelcek size
Bana niye gelsin. Birader hayırdır istemiyorum kimsenin hakkını kimsenin hakkını şuana kadar el uzatmadım uzatamamda konuşmalara dikkat edelim. OkDaha ne istiyoruz işte siz sevinin 50 TL gelcek size
Bir çok kişiye çevrımsız 10 tl aktardı ödedi diye biliyorum onun harici yatırımım yokBeyler turabet nasil sitedir bilgisi olan varm
Azına sağlık olgun bir arkadaş cıktı. Hele şükür.Kardesım yanlıs anlama benı oncelıkle ama sunu söyleyeyım sana burda biraz bütüyorsun bu ıslerı su anlamda söyluyorum 2 gun once benım konumun altında da ben gıdıyorum adam zaten takmıyor yazdın ıyı bır ınsansın bellı ama bız senın kız arkadasların degılız veya 1 2 senelık arkadasın olsak herbırımız yıne trıp atabılırsın umarım dedıklerımı anlamıssındır ama gıtmene uzululurum ıyı bır ınsansın![]()
Tartışmayın kardesım kırmayın bırbırınızı yanı sımdı oda sana sallıcak bir ton gerek yokBana niye gelsin. Birader hayırdır istemiyorum kimsenin hakkını kimsenin hakkını şuana kadar el uzatmadım uzatamamda konuşmalara dikkat edelim. Ok
Yani tek sorun bumu . Ben şuna üzülüyorum burada şakalaşiyorum insanlarla gülüp eğleniyorum ama adamların tek derdi paraKardesım yanlıs anlama benı oncelıkle ama sunu söyleyeyım sana burda biraz bütüyorsun bu ıslerı su anlamda söyluyorum 2 gun once benım konumun altında da ben gıdıyorum adam zaten takmıyor yazdın ıyı bır ınsansın bellı ama bız senın kız arkadasların degılız veya 1 2 senelık arkadasın olsak herbırımız yıne trıp atabılırsın umarım dedıklerımı anlamıssındır ama gıtmene uzululurum ıyı bır ınsansın![]()
kardeş sen kaç yaşındasın çocukmusun aadamlar vercez diyo idare edDaha ne istiyoruz işte siz sevinin 50 TL gelcek size
Yok ben konusucam adminle size dagiticak . Haklizlik yok yani için.rahat olsunBana niye gelsin. Birader hayırdır istemiyorum kimsenin hakkını kimsenin hakkını şuana kadar el uzatmadım uzatamamda konuşmalara dikkat edelim. Ok
Sorundan ziyade bu göze batıyor ve insanlar bunu ilk fırsatda yüzüne vururlar demek istediğim bu burda kiminin derdi evet para kimininki öyle değil kimin ne oldugunu anlayabılecek yaştayız coğumuz buda senin elinde ama dediğin gibi insanlardan haric iyi insanlarda var buradaYani tek sorun bumu . Ben şuna üzülüyorum burada şakalaşiyorum insanlarla gülüp eğleniyorum ama adamların tek derdi para
Ne alaka simdikardeş sen kaç yaşındasın çocukmusun aadamlar vercez diyo idare ed
nabarsan yap sen tanımıyom ben yenisin galipapNe alaka simdi
Bak birdaha diyorum o paranın 5 kurusu bile hesabıma giremez kimsenin parasına göz dikmem dikmedimde allaha şükür car çakal değilizYok ben konusucam adminle size dagiticak . Haklizlik yok yani için.rahat olsun
Bak birdaha diyorum o paranın 5 kurusu bile hesabıma giremez kimsenin parasına göz dikmem dikmedimde allaha şükür car çakal değiliz
.......
Aynen yeniyim dün üye oldumnabarsan yap sen tanımıyom ben yenisin galipap