eskijk nick neydi digre sitet de bulundumuAynen yeniyim dün üye oldum
Adamızdaki mevzu yokki moda zırt birt para para diyor şakasına diğer mod abimiz hayırdır dedi ne parası bak bilen var bilmeyen var herkesin içininde zırt birt para para borcu var yeter uşağım dedi biri yeter da bu arkadaşta para sizin olsun diyor. Bize bende kabul etmiyorum. Almam .alanda serefsizdir. Sorunum yok severim ama askere gidince düzelir. Pardon düzeltirler.Konu ne kardesım bana düşmez aranızdaki mevzu ama merak ettim
Çocuğum benseni paranda kimse gözü yok burdakilereni sen çocuk gibi yazıyon
iyi bi çoçuk eksikdiÇocuğum ben
Peki o admin abin madem öyle diyor neden özelden yazmıyor herkesin içinde çocuk azarlar gibi?Adamızdaki mevzu yokki moda zırt birt para para diyor şakasına diğer mod abimiz hayırdır dedi ne parası bak bilen var bilmeyen var herkesin içininde zırt birt para para borcu var yeter uşağım dedi biri yeter da bu arkadaşta para sizin olsun diyor. Bize bende kabul etmiyorum. Almam .alanda serefsizdir. Sorunum yok severim ama askere gidince düzelir. Pardon düzeltirler.
Pablo sen bilirsin bu turabet nasil siteAynen yeniyim dün üye oldum
Saygısızlık yapmak istemiyorum zorlamaiyi bi çoçuk eksikdi
Ya gözünü seveyim dediğine baksana abiarkadaslar sacma bir tartışma olmuş lütfen tartıştıgınız zaman değecek bir konu olsun konuyu kapatıyorum böyle bir tartışma istemiyorum kimsenin parası kimseye atılmayacak zaten @lossday sende iyi birisin ama arkadaslar sana şaka yapıyor alınmana gerek yok olur böyle şeyler
Yaptığın hareket çocukça .Peki o admin abin madem öyle diyor neden özelden yazmıyor herkesin içinde çocuk azarlar gibi?
haydin iyi gecelerSaygısızlık yapmak istemiyorum zorlama
Güzel site dene bence dost.ufak miktarla 200 100 yap çek 2.dk 4.dk arası gönderim var. Dene gör sponsor bizim asıl foruma. Sıkıntı yok yaniPablo sen bilirsin bu turabet nasil site