Yalovadayim reis dusunmen yeterliHangi şehirde yaşıyorsun birde elimizin olduğu yerlerse yardımcı olmaya çalışayım
Yalovadayim reis dusunmen yeterliHangi şehirde yaşıyorsun birde elimizin olduğu yerlerse yardımcı olmaya çalışayım
Valla kardeşim izmir taraflarına gidebilme imkanın varsa 2 3 yer var iş için görüşebilirm. Bunun dışında sen dediğim oteller mevusunu düşün istersenYalovadayim reis dusunmen yeterli
Kimseden bir sey istemiyorum beyler yanlis anlamayin beni sadece icim cok dolu konusmak istedim
[/QUOTE ilk önce Allah yardımcın olsun kardeşim
Çelik kapı işi yapar mısın bana özelden yaz bakalım bı abimiz var olmazsa onun yanına gönderelim
Valla kardeşim izmir taraflarına gidebilme imkanın varsa 2 3 yer var iş için görüşebilirm. Bunun dışında sen dediğim oteller mevusunu düşün istersen
Hangi otel nerdeNe yap biliyor musun yaza kadar dişini sık bir işe gir son ver elini Antalya Bodrum otelin birine gir lojmanında kal ve çalış yemek de beleş . Ben tuvalet temizliği de yaptım otelde kafan rahat kalır
Allah razi olsun dusunmeniz yeterliAllah darda olana yardım eder ve unutma ki derdin var ise veren dermanda verir dua et elimizden birşey geliyorsa herdaim kardesim
Kirvem antalya, bodrum, marmaris vs burdaki otellere iş için gitsen yüksek prestijlişer dışında çoğunda iş bulursunHangi otel nerde
Antalya da nereye gittinKirvem antalya, bodrum, marmaris vs burdaki otellere iş için gitsen yüksek prestijlişer dışında çoğunda iş bulursun
Yalovadaymış arkadaşımızİstanbul civarındaysan yardımcı olalim
Yalovada yasiyorim reis dusubmeniz yeterli saolunİstanbul civarındaysan yardımcı olalim
Otel fark etmez illaki bir tanesi alır durumunu anlat konuşmaya giderken kıyafetin güzel olsun .Hangi otel nerde
Moralim bozuk reis@Karabukspor78 hasta mısın sen? adam konuda ne diyor sen ne diyorsun?