yav tadını çıkaralım belki kaybedecek hahahaha cashoutta yokMaç basla artik 😂
Cashout pismanliktiryav tadını çıkaralım belki kaybedecek hahahaha cashoutta yok![]()
Konuyumu tasisak napsak😂bu konu benim konuyu geçerse kitlerim 😄 benimki önde olacak 😆😆
vallahi kazanırsak bu konu akşama kadar aktif olur hahahhahhahabu konu benim konuyu geçerse kitlerim 😄 benimki önde olacak 😆😆
Aynen aynen çok yaşadım ben onu maaş günü 200 300 atıyoruz 2. Maçtan takla ama bonus falan olduğu zaman 8 9seri yakalıyorumKasa yüksek olunca gelmiyor be kanka aynı seri 😂
Getiremez rahat olCashout pismanliktir
Hosgeldin reis yokmu demir adamdan haberRast gelee
kanka ağzını hayır aç da geçsin kazanalım 😂 😂 😂bu konu benim konuyu geçerse kitlerim 😄 benimki önde olacak 😆😆
20 tl ile 5 6 kere gelir 200 'le 2 kere gelmez 😂😂😂Aynen aynen çok yaşadım ben onu maaş günü 200 300 atıyoruz 2. Maçtan takla ama bonus falan olduğu zaman 8 9seri yakalıyorum
Ins olsun tabi😊vallahi kazanırsak bu konu akşama kadar aktif olur hahahhahhaha![]()
Bak dostum sen bana para attığında eyvallah çekilişsiz attin ama etkinlik yapmıştın takip ettiydik attın hakkını asla yemedim yemem de. Sen benden istediğin de gerçekten yoktu bak beni en yakın @Burak5678 e sor verdim diye demiyorum ama geçen gün adam sabahın körunde burdaydi okula gidiyormuş bi kupon yaptim attım kazanirsa benden sana 50 lira dedim ve attim da benim paparada para olunca sor dağıttiklarima kaç kişiye karşılıksız attım mesajları göstersem anlarsın adam sevgilisi ile bulusacak parası yok 70 attım istanbulda taksiye binecek parası yok 30 attım daha niceleri ama inan ki sen olmayan zamana denk geldinyav kardeşim sen benden daha iyi biliyorsun her gelene para dağıttın ben sana çekilişsiz para attım bu beni üzdü.
sen adamsın kanka 😂 😂Bak dostum sen bana para attığında eyvallah çekilişsiz attin ama etkinlik yapmıştın takip ettiydik attın hakkını asla yemedim yemem de. Sen benden istediğin de gerçekten yoktu bak beni en yakın @Burak5678 e sor verdim diye demiyorum ama geçen gün adam sabahın körunde burdaydi okula gidiyormuş bi kupon yaptim attım kazanirsa benden sana 50 lira dedim ve attim da benim paparada para olunca sor dağıttiklarima kaç kişiye karşılıksız attım mesajları göstersem anlarsın adam sevgilisi ile bulusacak parası yok 70 attım istanbulda taksiye binecek parası yok 30 attım daha niceleri ama inan ki sen olmayan zamana denk geldin