niye la😂😂Atm ye gidecem gidemiyorum 😂
niye la😂😂Atm ye gidecem gidemiyorum 😂
😄😄😄@1985turbo dün parayı aldın uçtun insan bi para geldi teşekkür eder![]()
kardeşim yapma allah askına 3 4 k para kaldırdın bi 10 20 yi çokmu gördün murata 200 öyle attın 20 öyle attın bırak bu işleriBak dostum sen bana para attığında eyvallah çekilişsiz attin ama etkinlik yapmıştın takip ettiydik attın hakkını asla yemedim yemem de. Sen benden istediğin de gerçekten yoktu bak beni en yakın @Burak5678 e sor verdim diye demiyorum ama geçen gün adam sabahın körunde burdaydi okula gidiyormuş bi kupon yaptim attım kazanirsa benden sana 50 lira dedim ve attim da benim paparada para olunca sor dağıttiklarima kaç kişiye karşılıksız attım mesajları göstersem anlarsın adam sevgilisi ile bulusacak parası yok 70 attım istanbulda taksiye binecek parası yok 30 attım daha niceleri ama inan ki sen olmayan zamana denk geldin
Gerek yok beyler ikinizde iyisiniz olunca atıyorsunuz olmayınca hepimiz atamiyoruzBak dostum sen bana para attığında eyvallah çekilişsiz attin ama etkinlik yapmıştın takip ettiydik attın hakkını asla yemedim yemem de. Sen benden istediğin de gerçekten yoktu bak beni en yakın @Burak5678 e sor verdim diye demiyorum ama geçen gün adam sabahın körunde burdaydi okula gidiyormuş bi kupon yaptim attım kazanirsa benden sana 50 lira dedim ve attim da benim paparada para olunca sor dağıttiklarima kaç kişiye karşılıksız attım mesajları göstersem anlarsın adam sevgilisi ile bulusacak parası yok 70 attım istanbulda taksiye binecek parası yok 30 attım daha niceleri ama inan ki sen olmayan zamana denk geldin
Gelsede gideceği yer belli er yada geç aldığımızı veriyoruz malesef2 senedir 500 u bi araada gormedim elime oyle bi para gecse oturur bi koseye aglarim ele ne gecerse ya sitenin ya tekel bayinin😂😂
Macı takip edecem 😂niye la😂😂
Sen adamsin kral sana onyargiyla yaklasmistim hood ta yanilmisimBak dostum sen bana para attığında eyvallah çekilişsiz attin ama etkinlik yapmıştın takip ettiydik attın hakkını asla yemedim yemem de. Sen benden istediğin de gerçekten yoktu bak beni en yakın @Burak5678 e sor verdim diye demiyorum ama geçen gün adam sabahın körunde burdaydi okula gidiyormuş bi kupon yaptim attım kazanirsa benden sana 50 lira dedim ve attim da benim paparada para olunca sor dağıttiklarima kaç kişiye karşılıksız attım mesajları göstersem anlarsın adam sevgilisi ile bulusacak parası yok 70 attım istanbulda taksiye binecek parası yok 30 attım daha niceleri ama inan ki sen olmayan zamana denk geldin
Gidersem edemem yoldaMacı takip edecem 😂
hee sende mi roling yapacan 😂 😂Macı takip edecem 😂
Kanka bi gozun telde 1 gozun yolda olsun git ahdi😂😂Macı takip edecem 😂
Belli olmaz kanka belki akşama çıkar biseyler 😂hee sende mi roling yapacan 😂 😂
Bak köyü sataram hakitlerim bak @ISYANKAR
Bende olmasam tutunculer dukkani kapatirlarGelsede gideceği yer belli er yada geç aldığımızı veriyoruz malesef
aha tehtid😂😂kitlerim bak @ISYANKAR
patronu getirttirme bana ha😂😂kitlerim bak @ISYANKAR
Kanka mesajda geride kaldım gidersem 250 elden gider şu rop bitsin çıkacam zaten😂Kanka bi gozun telde 1 gozun yolda olsun git ahdi😂😂