görmezsin tabi 3 tane paylaşımı var bu arkadasın bilmeden konusma o zmnBen etkinlik yapacam dedidigi görmedim sadece yardım etmeye calisiyorum adama
görmezsin tabi 3 tane paylaşımı var bu arkadasın bilmeden konusma o zmnBen etkinlik yapacam dedidigi görmedim sadece yardım etmeye calisiyorum adama
jetona 10 tl nasıl atıcazKardeşim 10 jeton at 17 papara atıcam anında
Kardeşim benim konumdan cıkarmısın rica etsem seni güzellikle uyarıyorumsiizin ne dediğiz belirsiz sen 10 jton ara
Biliyorum kardesim olan vardir diye etiket yaptım bu adam hergun etkinlik yapiyor bende ona yardimci olmak istedimDostum olmayan jetonu kimse yaratamazki. Adamda jeton yoksa neden cevap yazsın dimi
bi sus yaaynaya baktın mı sen kocum
Kanka sınır 100 işte sende vardır diye yazdık da yokmuş sendedejetona 10 tl nasıl atıcaz
al sen sussssbi sus ya
Valla yok olsa 10 tl halledeilirdiKanka sınır 100 işte sende vardır diye yazdık da yokmuş sendede
mod um bilip bilmeden konusan varBeyler daha sakin kalp kırmadan zarar görmeden bizide size karşı yaptırım yapmak zorunda bırakmadan lütfen diyorum hepinizi seviyorum
Ya kardesim ne demek istiyon yani neeeal sen sussss
rica etsem tartışmayı kapatırmısınizz arkadaş işini halletsin kitlerimyakalar cogalmaya basladı
Reis sakin ol biraz yaal sen sussss
Ne kadar da realist bi dusunce çok iiDostum olmayan jetonu kimse yaratamazki. Adamda jeton yoksa neden cevap yazsın dimi
Sanane kardeşim ister yaka olur ister olmaz beni sadece sen bu forumda tanıyosun bana bonushooddaki kardeşlerim yardımcı olmaya çalışıyoryakalar cogalmaya basladı