Hemde çok atıp ederler arttiriyorumDemin ki totemi yapıyorum 9 gol olmus bir gol daha cikmazsa ayip ederler😂
Hemde çok atıp ederler arttiriyorumDemin ki totemi yapıyorum 9 gol olmus bir gol daha cikmazsa ayip ederler😂
Eksik olmaDostlarım en büyük kazanç dostluktur para elinin kiri bir gün gelir bir gün gider o yüzden ricam kimseyi kırmayın burda lütfen kazandıkca ben zaten dagıtıyorum buraya yeni geldim ama twitterda bi kaç aşagı inip baksanız görürsünüz yani ben kazandıgım paraları cebime atmam saga sola öderim alkol sigara bi halta gider ana para hariç fakat elimden geldigince yardım yapıyorum bu arada sizin için güzel bi miktar attım kazanırsak sizlerede verecegim ama bagış yaptıgım yerlerde var umarım elimizden geldigince kişiyi mutlu edebiliriz
Kesene bereket bizim 20yi 50 yapsak fena olmaz 😂😂 şaka yaptım 20yide cekilisle dağıt herkesin hakki eşit olsunDostlarım en büyük kazanç dostluktur para elinin kiri bir gün gelir bir gün gider o yüzden ricam kimseyi kırmayın burda lütfen kazandıkca ben zaten dagıtıyorum buraya yeni geldim ama twitterda bi kaç aşagı inip baksanız görürsünüz yani ben kazandıgım paraları cebime atmam saga sola öderim alkol sigara bi halta gider ana para hariç fakat elimden geldigince yardım yapıyorum bu arada sizin için güzel bi miktar attım kazanırsak sizlerede verecegim ama bagış yaptıgım yerlerde var umarım elimizden geldigince kişiyi mutlu edebiliriz
Afyonludan büyük jest helal kardeşimeKesene bereket bizim 20yi 50 yapsak fena olmaz 😂😂 şaka yaptım 20yide cekilisle dağıt herkesin hakki eşit olsun