kumarbaz
Guest
etkinlikten çıkarsan felan bekleme 😂😂 yoh sanaustunu ort simdi 2 ihtimalli zannedersin yine havalar soguk
etkinlikten çıkarsan felan bekleme 😂😂 yoh sanaustunu ort simdi 2 ihtimalli zannedersin yine havalar soguk
o uyumussa ben uyanigim sizi yerdemi buldum atin parayi bana 😁Eren uyumuş beyler
valla canimi sikma cagiririm buyuk abi olan modu seni ona havale ederim 😂etkinlikten çıkarsan felan bekleme 😂😂 yoh sana
2 kişiye 15 3 kişiye 20 tl etkinlik sona erdi kesintinin 10 tlsini sizden kestimetkinlikten çıkarsan felan bekleme 😂😂 yoh sana
hadi çağır 😃valla canimi sikma cagiririm buyuk abi olan modu seni ona havale ederim 😂
paparana attırdımetkinlikten çıkarsan felan bekleme 😂😂 yoh sana
@fiorino21hadi çağır 😃
Henüz bi liste yokListe nasıl oldu @lazio34 ilk 11 e kimler çıkıyor![]()
Hazır dedin abiHenüz bi liste yok
Kac kaçpara geldi ☺
la rulet geldi yaAh abiya goldene basalim dedim yatarsa 50tlyi ben yarin yükler roll yapar dagitirim dedim valla gircektik ya rulete guvendiniz goldene güvenmediniz
Ya olum ne sacmaliyon zaten rulete basti geldi ayni şeyAh abiya goldene basalim dedim yatarsa 50tlyi ben yarin yükler roll yapar dagitirim dedim valla gircektik ya rulete guvendiniz goldene güvenmediniz
uzatmadinmi yatsa keşke basmasaydik derdin emin ol.Ah abiya goldene basalim dedim yatarsa 50tlyi ben yarin yükler roll yapar dagitirim dedim valla gircektik ya rulete guvendiniz goldene güvenmediniz
BEĞENİN ABİ BU YORUMU BEĞENENLERDEN ÇEKİLİŞ OLACAK HERKES BEĞENSİNpara geldi ☺
liste hazir 8 kişi varHenüz bi liste yok
Sen nasıl istersen ama maçları takip edenlerden olsun en mantıklısı adiliHenüz bi liste yok