alfa97
Guest
o kim bakanin yegeni falan mi 😉@Veysi1923 el at konuya
o kim bakanin yegeni falan mi 😉@Veysi1923 el at konuya
Sana ben bı el atarım az kaldı git kuş kadar beynini doldur önce@Veysi1923 el at konuya
Bu konu hakkında makara yapım deme seni pişman ederim akıllı ol ben liseli arkadaşın değilim ona göre@Veysi1923 el at konuya
Sen ne sacmiliyorsun su an ? Senin mayan 20 TL için adamı niye karaliyorsun ister atar ister atmaz Allah Allah düzgün konusSana ben bı el atarım az kaldı git kuş kadar beynini doldur önce
Öncelikle ben senin babanın oglu degilim benle bu konuşmayı nereden buluyorsun bu 1.Önce verdiği sözü tutar erkek adam reklam yapıyor anca Parana kiyamiyorsan gondercem demiceksin
Geçmiş olsun ciddi bi problem yok umarimÖncelikle ben senin babanın oglu degilim benle bu konuşmayı nereden buluyorsun bu 1.
Orada 4 kişi var ayrıca burada lazio ve kumarbaz kardeşlerim var bu 2.
ödül dagıtımı yapılması için parayı verdim cocugun gönderim limiti dolmuş abi hemen hallediyorum dedi bu 3.
hastenedeyim üstüne düşemedim bu 4.
SENİN PARANIN ÜSTÜNE CEBİMDEN PARA KOYUP HAYIR KURUMLARINA VERECEGİM SANA NE BU FORUMDA NEDE TWİTTERDA BUNDAN SONRA 1 KURUŞ VERİP ETKİNLİGİ GÖSTERİR İSEM BENİMDE GELMİŞİMİ GEÇMİŞİMİ BUDA 5.
Hastane işim varken 3 5 düşünecek adam degilim dümbük bu güne kadar twittera geldigim günden beri 2k para dagıtmışım parama kıymışım sana atıcam 20 30 mu zoruma gider de hayde.
Geçmiş olsun ne oldu reisÖncelikle ben senin babanın oglu degilim benle bu konuşmayı nereden buluyorsun bu 1.
ödül dagıtımı yapılması için parayı verdim cocugun gönderim limiti dolmuş abi hemen hallediyorum dedi bu 3.
SENİN PARANIN ÜSTÜNE CEBİMDEN PARA KOYUP HAYIR KURUMLARINA VERECEGİM SANA NE BU FORUMDA NEDE TWİTTERDA BUNDAN SONRA 1 KURUŞ VERİP ETKİNLİGİ GÖSTERİR İSEM BENİMDE GELMİŞİMİ GEÇMİŞİMİ BUDA 5.
Hastane işim varken 3 5 düşünecek adam degilim dümbük bu güne kadar twittera geldigim günden beri 2k para dagıtmışım parama kıymışım sana atıcam 20 30 mu zoruma gider de hayde.
Ne zoruma gidecek yavru hayırdır paran senin olsun kendin etiketleyip reklam yapiyorsun sonra cvp bile atmiyorsun başlarım Parana da sana da bı dumbuk varsa o da sensinÖncelikle ben senin babanın oglu degilim benle bu konuşmayı nereden buluyorsun bu 1.
Yahu 20 tl için gelmişsin beni karalamaya çalışıyorsun reklam yapacak olsam senin gibi angutu konuştururmuyum cevap atmıyorsun diyorsun @lazio34 sana kaçta hastaneye gececegimi yazdım kardeşim gece gece sana cevap veriyorum aptallık bende verecegime gün içinde bağış yapıp dekontu atarım hadi şimdi boş kafanıda al kafamı agrıtma agzımıda bozdurmaNe zoruma gidecek yavru hayırdır paran senin olsun kendin etiketleyip reklam yapiyorsun sonra cvp bile atmiyorsun başlarım Parana da sana da bı dumbuk varsa o da sensin
bu herife kuruş yok kardeşim yarın 100 tl fazladan bagış yapar atarım dekontu bunun gibi pezevenge verecegime hayırlı bagış yaparım kafam rahat.Suna biri 20 TL atsın ya bende olsa ben atcamda yok valla
Kafana da ağzına da başlarım senin bağışını yap dekontunu da sakla işine bak kolpaciYahu 20 tl için gelmişsin beni karalamaya çalışıyorsun reklam yapacak olsam senin gibi angutu konuştururmuyum cevap atmıyorsun diyorsun @lazio34 sana kaçta hastaneye gececegimi yazdım kardeşim gece gece sana cevap veriyorum aptallık bende senin gibi ibneye verecegime gün içinde bağış yapıp dekontu atarım hadi şimdi boş kafanıda al kafamı agrıtma agzımıda bozdurma
Of miss yüreğine sağlık . Güzel günler göreceğizbu herife kuruş yok kardeşim yarın 100 tl fazladan bagış yapar atarım dekontu bunun gibi pezevenge verecegime hayırlı bagış yaparım kafam rahat.
KolpacımıKafana da ağzına da başlarım senin bağışını yap dekontunu da sakla işine bak kolpaci
bu arkadaş devam edecekse agzımı bozmam giderim hocam ben . @lazio34 bu kelimelere konuşturmaya devam ediyorsan bana gerek yokSenin akrabalarını sattım peezeveng oldum haklisin