KarolTips_ Twitter Roll.

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
mustafa valla yanlış konuşuyorsun kardeş. vardır elbet sebebi borç değil birşey değil.
vallaha geldiği ilk gün konuya girip selam verene bile yardımı dokundu.
20 - 30 lira için öyle yapacak biri değil. sen sanki olayı biraz abartmışsın gibi

KarolTips_

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
mustafa valla yanlış konuşuyorsun kardeş. vardır elbet sebebi borç değil birşey değil.
vallaha geldiği ilk gün konuya girip selam verene bile yardımı dokundu.
20 - 30 lira için öyle yapacak biri değil. sen sanki olayı biraz abartmışsın gibi
kardeşim ziraa onla 4 kişi daha var parayı ben dagıtıcak cocuga attım cocuk limit yok abi numara bulayım halledicem dedi yani ben konu dışıyım bile artık adamın söyledigine bak 4200 bugün çekim atmışım 20 tlsinin mi peşinde olacagım özellikle Batuhanada söyledim garip

Boss94

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
kardeşim ziraa onla 4 kişi daha var parayı ben dagıtıcak cocuga attım cocuk limit yok abi numara bulayım halledicem dedi yani ben konu dışıyım bile artık adamın söyledigine bak 4200 bugün çekim atmışım 20 tlsinin mi peşinde olacagım özellikle Batuhanada söyledim garip
burda insanlar olayları abartmayı seviyor.
Birisi vardı 700 lira için sabi sübyan bebeğinin fotoğraflarını desteğe atıp çocuğumun hastane parasını verin diye sızlanıyordu.
İnsanlar biraz garip ne yaparsan yap yaranamazsın fazla ama gitmeni istemem valla güzel birisin forumada renk kattın

alfa97

Guest
o kadar uyardik dinlemedi hersey para degil manevi degerlerde var cok kiymetli diye ama o bildigi yolu tercih etti

lazio34

Guest
Önceki yorumlarda biz senin durumunu belirttik abi zaten

Kediosman

《Çavuş》
Onaylı Üye
Papara için tel no lazım özelden yazın