kumarbaz
Guest
?
Küfür içeriği ve özel ifşalamaktan banlandı 1 günbu arkadaş devam edecekse agzımı bozmam giderim hocam ben . @lazio34 bu kelimelere konuşturmaya devam ediyorsan bana gerek yok
kardeşim ziraa onla 4 kişi daha var parayı ben dagıtıcak cocuga attım cocuk limit yok abi numara bulayım halledicem dedi yani ben konu dışıyım bile artık adamın söyledigine bak 4200 bugün çekim atmışım 20 tlsinin mi peşinde olacagım özellikle Batuhanada söyledim garipmustafa valla yanlış konuşuyorsun kardeş. vardır elbet sebebi borç değil birşey değil.
vallaha geldiği ilk gün konuya girip selam verene bile yardımı dokundu.
20 - 30 lira için öyle yapacak biri değil. sen sanki olayı biraz abartmışsın gibi
burda insanlar olayları abartmayı seviyor.kardeşim ziraa onla 4 kişi daha var parayı ben dagıtıcak cocuga attım cocuk limit yok abi numara bulayım halledicem dedi yani ben konu dışıyım bile artık adamın söyledigine bak 4200 bugün çekim atmışım 20 tlsinin mi peşinde olacagım özellikle Batuhanada söyledim garip
Önceki yorumlarda biz senin durumunu belirttik abi zatenkardeşim ziraa onla 4 kişi daha var parayı ben dagıtıcak cocuga attım cocuk limit yok abi numara bulayım halledicem dedi yani ben konu dışıyım bile artık adamın söyledigine bak 4200 bugün çekim atmışım 20 tlsinin mi peşinde olacagım özellikle Batuhanada söyledim garip
o kadar uyardik dinlemedi hersey para degil manevi degerlerde var cok kiymetli diye ama o bildigi yolu tercih etti
çok güzel konuştun sincap kardeşo kadar uyardik dinlemedi hersey para degil manevi degerlerde var cok kiymetli diye ama o bildigi yolu tercih etti
tesekkur ederim o sincap değil tilki 😂çok güzel konuştun sincap kardeş
her an herşey olabilir 😁Seni mod yapsalar