kumarbaz
Guest
?
Uyuyodur os.ra o.su.a
Keklendik
baska yerlerde takiliyor ayni felsefeyse 😀
3 kupon ust uste geldi kasa 500 u geçti zaten hesapla😁 @kumarbazKasa zaten 500 u cekmisti 3 kez ust uste gelince 😂😂😂
Ben yapamıyorum da ondan 😂😊Niye zor olsun kardess
kasan 500 ü geçmiş öyle diyorlaeKim ne diyor ??
Yalan söylüyor filan diyolar reis
@sanalfelsefeya şurda insanları salak yerine koymayın. dağıtmak istemiyorsan ben dağıtamıyorum arkadaşlar de geç. tenis maçı geldiğinde kasa 209₺ oldu. sonra 2 basket maçı geldi. o kasa kafadan hedefe ulaştı. daha çok kazanmak adına değişik değişik maçlara para atıyorsun. şu dakikadan sonra dağıtım yapsanda ben senin atacağın parayı istemiyorum. reklamını yapıp paranı alıp kenara çekiliyosun güzel iş...
Kim diyor bunu 500 gecmeyip sifirladigim kanitini gosterebilirim ben diyen kişi kik.bana onu söyleyinkasan 500 ü geçmiş öyle diyorlae
@sanalfelsefeKasa zaten 500 u cekmisti 3 kez ust uste gelince 😂😂😂
3 kupon ust uste kazandın kasa gidip 500 degil 600 u bile geçmiştir 😁Kim diyor bunu 500 gecmeyip sifirladigim kanitini gosterebilirim ben diyen kişi kik.bana onu söyleyin
Dostum çekiliş felan yapacaksan @Siracefe bu arkadaşı dahil etme bence dolandırıcı olduğu kanıtlandı. Paranı nasip etmeKim ne diyor ??
Sen ne diyon lan sananeDostum çekiliş felan yapacaksan @Siracefe bu arkadaşı dahil etme bence dolandırıcı olduğu kanıtlandı. Paranı nasip etme