atarsan sevinirim dostum yoksa bonus alamicamAtıyım😁
atarsan sevinirim dostum yoksa bonus alamicamAtıyım😁
yenisini açsın oyle banliyim çıkış yapamazModa söyle bunu banlasın yeni aç @kumarbaz
Nick değişikliği yapılıyomu
Paparanı at özelden bakım biz kımlere neler attık sana 1 lıramı atamıycaz😉atarsan sevinirim dostum yoksa bonus alamicam
Aynen valla sakin olması iyiPek takip edemedim ama helal olsun size iyi is cikardiniz herkes neredeyse sevinmiş boyle dagitim olup sevinen olunca mutlu oluyorum bakma burasi sakin biraz fazla sorun olusmamis
Haha 1.5 tl de bana 😂😂Paparanı at özelden bakım biz kımlere neler attık sana 1 lıramı atamıycaz😉
forumun eskilerindendim metin@kumarbaz ben seni biryerden cikaracam da nerden 😂
eyvallah saolasinPaparanı at özelden bakım biz kımlere neler attık sana 1 lıramı atamıycaz😉
Burda kalabilirim bozulmazsa simdilik iyi benceAynen valla sakin olması iyi
Aman kumarbazim sonra multi hesap acmisnderler bunun isminindegistirek Dan Bilzerian yaapkyenisini açsın oyle banliyim çıkış yapamaz
Ben modluk düşünüyorum ama ? BakalımBurda kalabilirim bozulmazsa simdilik iyi bence
Biz seninle denk geldik de nerde bilmiyom ama hayirli olsun burdayiz birsure belki kalici sevdim burayi 😊forumun eskilerindendim metin
Insallah kardesim hayirlisi hakkinda umarim istedigin olur 😊B
Ben modluk düşünüyorum ama ? Bakalım
sen aç ben bunu banlicagim acele et beni etiketleAman kumarbazim sonra multi hesap acmisnderler bunun isminindegistirek Dan Bilzerian yaapk
yok@kumarbaz beni taniyonmu
Tanusmak isterim senle brom
Yav usta isim degisikligi oluyor dur ben snaa anlatayim ustume tikla benim kişisel detaylar de ordan ismimi Dan Bilzerian yaz ben modluk yaptim biliyorimsen aç ben bunu banlicagim acele et beni etiketle
ona yetkim yok ama olsa bile değiştiremem yeni hesap aç banlicam bu hesabıni 😅Yav usta isim degisikligi oluyor dur ben snaa anlatayim ustume tikla benim kişisel detaylar de ordan ismimi Dan Bilzerian yaz ben modluk yaptim biliyorim