Taktin yani bana ban atcan illaona yetkim yok ama olsa bile değiştiremem yeni hesap aç banlicam bu hesabıni 😅
Taktin yani bana ban atcan illaona yetkim yok ama olsa bile değiştiremem yeni hesap aç banlicam bu hesabıni 😅
Ahahahona yetkim yok ama olsa bile değiştiremem yeni hesap aç banlicam bu hesabıni 😅
aynen 😅😅Taktin yani bana ban atcan illa
Yav 100 mesajim ziyan olmasinaynen 😅😅
Ruletin allah belasını versinBu ara rulet de sansim gulmuyo yav para cekiyoz yatiriyoruz 2 mislini kaybediyoruz durmayi bilmeyenin cezasi 😂😂
ya o hesaba gecersin yada msjlarini silerim 😅 baska yolu kalmadiYav 100 mesajim ziyan olmasin
Girmem izlerim masayi x leri yakalarim girerim hep ters bolge atar bu ara fena yakti beniRuletin allah belasını versin
Herşey bitti dostumBeyler ne oldu dağıtım kaçırdım ben hep ? Listede varmıyım
Ligting fena ya ben 300 kasa ile girdim 2.600 k yaptım çıktım 10 dk sonra dedim 5 k yapım 0 ladimGirmem izlerim masayi x leri yakalarim girerim hep ters bolge atar bu ara fena yakti beni![]()
Ah o yokmu sunu yapayimda cikayim demeler ne varsa onlar batiriyo ne guzel 3 gunde 3k cektim git ye parayi demi ama illa durtcek girdik tekrar 5k verdik 😂😂Ligting fena ya ben 300 kasa ile girdim 2.600 k yaptım çıktım 10 dk sonra dedim 5 k yapım 0 ladim
Silemenki mesajlarimi silemenkiya o hesaba gecersin yada msjlarini silerim 😅 baska yolu kalmadi
deneyelimmi ?Silemenki mesajlarimi silemenki![]()
Oof offfAh o yokmu sunu yapayimda cikayim demeler ne varsa onlar batiriyo ne guzel 3 gunde 3k cektim git ye parayi demi ama illa durtcek girdik tekrar 5k verdik 😂😂
Sen papara aldın demi seninodmen yapildiMasallah beni kac defa banladin yorulmadinmi @kumarbaz![]()