lazio34
Guest
Sen cidddi misin? Adını soyadını nasıl biliyor anlamadımEkli dosyayı görüntüle 10818
Bri beni kötü sikti @lazio34 verdiğim talebi iptal edip adıma yeni hesap açmış gönderime ona olmuş
Sen cidddi misin? Adını soyadını nasıl biliyor anlamadımEkli dosyayı görüntüle 10818
Bri beni kötü sikti @lazio34 verdiğim talebi iptal edip adıma yeni hesap açmış gönderime ona olmuş
Sen cidddi misin? Adını soyadını nasıl biliyor anlamadım
Allah allahh valla kafam almıyorAga bilmiyorum verdiğim talep iptal edilip yeni talep verilmiş benim adıma ama farklı papara noya adamlae yolladık dito bana giren çıkan yok
@rasheed kanka nasıl olur buAga bilmiyorum verdiğim talep iptal edilip yeni talep verilmiş benim adıma ama farklı papara noya adamlae yolladık dito bana giren çıkan yok
Sfreni nerden biliyor sifre yenilerken maile geliyor o olmadi imkansiz yada sfreni bilen biri tapmis
Başka b iş var ondaDirekt site içinden değişmiş olabilir hadi değişt diyeliö 3 dk içinde hemen adıma papara açıp nasol yeni talep veriyo
Hiç bilmiyorum bakalım biSponsor oldukları forum varmıdır bunların
Hiç bilmiyorum bakalım bi
Dönmüş bi dümen hep bize denk geliyor
no1li foruma uyeler ama bisey cikmaz bundan
@ilkerimxx in basina gelen duruma cok benziyor
sifreni falan bi arkadasin var mi?Sinirimden oturdum Ağlıyorum yemin ediyorum ne bok yicem napcam bilmiyorum