Geçmiş olsun
Direkt hesap kapansa bakiyem 10-20deykwn gitse koymaz 150 yaptım yol param çıktı yürüyerek gitmekten yırttım diyodum sıçtım resmwn
Geçmiş olsun
sifreni falan bi arkadasin var mi?
gerci oyle bile olsa ip nasi ayni olabilir
valla dostum gecmis olsun ne denir ki.Yok bro olsa papara hesabını hazırda mı tutuyodu adıma açmış bekliyor oda geçtim bilgisayardan girilmiş diyo aynı ıpde benim evde bilgisayar yokki
valla dostum gecmis olsun ne denir ki.
Bir de bjk ok meydani yazmisin
Gursel mahallesinde oturuyodum cok yurudum bjk ok meydani arasini o yuzden daha da cok uzuldum
Kazandigini gorunce vurgunu onlar yaptiPazartesi maaş alıcam aysonunu getiremedim zaten seviniyodum yol param çıktı diye 10 lirayı 150 yaptım başıma gelene bak aylardır oynuyorum 700-800 çektim 150de yaptıklaeına bak
Gecmis olsun olan oldu donmez geriAdamların sponsor olduğu foruma yorum yaptım önce yorumu sildiler sonra bende 4-5 konuya aynı ansa yazdım forumdan banladılar
Gecmis olsun olan oldu donmez geri
Vallahi çok üzüldüm 10 TL var paparamda at papara yol parası yapkim yaptiysa varsa çoluğudan çocugundan çıksın ne diyim haram zaten ama zehir zıkkım olsun bogazinda kalsin
Iste budur adminmVallahi çok üzüldüm 10 TL var paparamda at papara yol parası yap