Banko mac ariyoduk bulduk😂Bize @kumarbaz lazim 2 tane alt maçı versin üst basalım voleyi vururuz
Banko mac ariyoduk bulduk😂Bize @kumarbaz lazim 2 tane alt maçı versin üst basalım voleyi vururuz
müdürüm ben mac verebilir miyim ?Bize @kumarbaz lazim 2 tane alt maçı versin üst basalım voleyi vururuz
öyle kolay pes etmek yok kupon bulmadan uyumayacağız
ben oynamıyorum ama hislerim kuvvetli🤗🤗oynadın mı ari 2.5 alt![]()
600lük kazancı görmedik sanmaben oynamıyorum ama hislerim kuvvetli🤗🤗
Namazamı başladınben oynamıyorum ama hislerim kuvvetli🤗🤗
gelecek gibi duruyoryeni kupon mu gelecek müdürüm![]()
müdürüm canlılardan seri 2 maç yap gel. çok bekletme. yarın iş var. won demezsek uyuyamayızgelecek gibi duruyor
şu kupon yattı ya. bi sigara daha yakıyorum ben.Ekli dosyayı görüntüle 5379
Olmaz ama yinede alıllarda soru işareti bırakmayalım. Herşey şeffaf farkımız tarzımız
Nasıl anlatayım herkesin içinde bir nebzede olsa vicdan merhamet insanlık vardır ucunda kıyısında biz belki bir meblağ kaybedebiliriz bazı günler ama paylaşmayı aşılayabilirsek eğer 10 kişiden 1 kişiye felsefemizi yaşamış yaşatmış oluruz HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL SLOGANIYLA yola devamAynen ama bazi insanlar bencil sizi düşünmezler o yüzden üst üste 5 6 gun kayıp olsa size zarar zaten kazansaniz da kar almiyorsunuz
Yanlış dusunen varsa kendi karakterinden şüphe etsin sizi herkes biliyorEkli dosyayı görüntüle 5379
Olmaz ama yinede alıllarda soru işareti bırakmayalım. Herşey şeffaf farkımız tarzımız
Nasıl anlatayım herkesin içinde bir nebzede olsa vicdan merhamet insanlık vardır ucunda kıyısında biz belki bir meblağ kaybedebiliriz bazı günler ama paylaşmayı aşılayabilirsek eğer 10 kişiden 1 kişiye felsefemizi yaşamış yaşatmış oluruz HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL SLOGANIYLA yola devam
Kötü olmus ya😔😔Ekli dosyayı görüntüle 5379
Olsun şüphe kalmasın yeter bize.Yanlış dusunen varsa kendi karakterinden şüphe etsin sizi herkes biliyor
isterim sendende kasayı yukleme yapayim bakarizmüdürüm ben mac verebilir miyim ?
Ben kazandigim zamanlar elimden geldiğince paylaşıyorum keşke herkes öyle yapsa da herkesin carki dönse bazı kişiler sadece almak istiyor vermek istemiyor malesefNasıl anlatayım herkesin içinde bir nebzede olsa vicdan merhamet insanlık vardır ucunda kıyısında biz belki bir meblağ kaybedebiliriz bazı günler ama paylaşmayı aşılayabilirsek eğer 10 kişiden 1 kişiye felsefemizi yaşamış yaşatmış oluruz HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL SLOGANIYLA yola devam
Hayat paylasinsca guzelNasıl anlatayım herkesin içinde bir nebzede olsa vicdan merhamet insanlık vardır ucunda kıyısında biz belki bir meblağ kaybedebiliriz bazı günler ama paylaşmayı aşılayabilirsek eğer 10 kişiden 1 kişiye felsefemizi yaşamış yaşatmış oluruz HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL SLOGANIYLA yola devam
müdürüm yanlıs anlasılmasın da evet güzel bir sey yapıyorsunuz . olan olmayana verdgini sürece burada ki samimiyet artıyor . demem o ki bugun bize yarın sizeNasıl anlatayım herkesin içinde bir nebzede olsa vicdan merhamet insanlık vardır ucunda kıyısında biz belki bir meblağ kaybedebiliriz bazı günler ama paylaşmayı aşılayabilirsek eğer 10 kişiden 1 kişiye felsefemizi yaşamış yaşatmış oluruz HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL SLOGANIYLA yola devam