Az sabırlı olun beylerNolacak
Gavurlar adamadilarDanimarka da 2 korner daha olsaydı oda wonndu
Biz sabirliyizAz sabırlı olun beyler
İyi o zaman kardesim eyvallahBiz sabirliyiz
Çok mantıklı ve güzel etkinlikEvet arkadaşlar konu başında dediğimiz gibi kuponlar won olunca kasa kalacak kar dağıtılacaktı. 2kupon yaptık kasa 100 tl idi 1 kupon geldi 60 tl kar var. 100 kasamızı yarın ki etkinlik için muhafa edip 6 kişiye 10 tl şeklinde dağıtım olacak.
Şimdi nasıl tam olarakEvet arkadaşlar konu başında dediğimiz gibi kuponlar won olunca kasa kalacak kar dağıtılacaktı. 2kupon yaptık kasa 100 tl idi 1 kupon geldi 60 tl kar var. 100 kasamızı yarın ki etkinlik için muhafa edip 6 kişiye 10 tl şeklinde dağıtım olacak.
Bu etkinliğin aktif hale gelmesinde kimlerin payı var ise hepsini canı gönülden tebrik ederimEvet arkadaşlar konu başında dediğimiz gibi kuponlar won olunca kasa kalacak kar dağıtılacaktı. 2kupon yaptık kasa 100 tl idi 1 kupon geldi 60 tl kar var. 100 kasamızı yarın ki etkinlik için muhafa edip 6 kişiye 10 tl şeklinde dağıtım olacak.
liste bekliyoruz müdürümEvet Arkadaşlar bugün ki KuponBaz kuponunuzun sadece 1 tanesi tutmuştur.Sermaye 100 kazanç 168 tl dır. 68 tl dağıtacağız lâkin siteden para çekimleri 10:00 itibariyle olduğu için şuan 50 tl gibi bir tutar dağıtılacak çekilişle 5 kişiye 10 tl.kalan tutar ise yarınki rolling için hesabta kalacak tekrardan bol sans
Vay be güzel etkinlikEvet arkadaşlar konu başında dediğimiz gibi kuponlar won olunca kasa kalacak kar dağıtılacaktı. 2kupon yaptık kasa 100 tl idi 1 kupon geldi 60 tl kar var. 100 kasamızı yarın ki etkinlik için muhafa edip 6 kişiye 10 tl şeklinde dağıtım olacak.
Eyvallah hocam tebrikler çekiliş ne zamanEvet Arkadaşlar bugün ki KuponBaz kuponunuzun sadece 1 tanesi tutmuştur.Sermaye 100 kazanç 168 tl dır. 68 tl dağıtacağız lâkin siteden para çekimleri 10:00 itibariyle olduğu için şuan 50 tl gibi bir tutar dağıtılacak çekilişle 5 kişiye 10 tl.kalan tutar ise yarınki rolling için hesabta kalacak tekrardan bol sans
Guzel etkinlikgüzel etkinlik. çekiliş bekliyoruz artık![]()
Hocam liste çıkarıp çekilişi yapacağız en kısa süredeEy
Eyvallah hocam tebrikler çekiliş ne zaman
TM @despara34konuyla ilgili @Blacklion kardeşimiz ilgilenecektir.Hazirliklerini yapsin bilgi paylasacaktir
TM modum kızma😀😂Hocam liste çıkarıp çekilişi yapacağız en kısa sürede