Aynen ama taviz vermez modlar bizden😂😂İnşallah ama mutluka çıkacaktır er yada geç kokusunu almasın namussuzlar![]()
![]()
Aynen ama taviz vermez modlar bizden😂😂İnşallah ama mutluka çıkacaktır er yada geç kokusunu almasın namussuzlar![]()
![]()
Kavun olsalar çok iyi kavun seçerim ama değiller maalesef sıkıntılı adamı sevmem direk go homeIns sikintili uyeler gelmez😂😂
Yok açık şuanda ben giriyorumBonushood a yine girilmiyor😃
Ben giremiyorum ban mi attilar😀Yok açık şuanda ben giriyorum
Bu yorum biraz yanlış olmuş o yerde herkesten fazla mesajin varken ayıp olmuskalitesizlerin yeri belli 🙂 huzur dolu bi forum yapicagiz 🙂
bence doğru huzur kaçıran dolandirici vs. olanlari ayıklayacagiz 🙂Bu yorum biraz yanlış olmuş o yerde herkesten fazla mesajin varken ayıp olmus
yeri belli derken tatil başka forum vs. değilBu yorum biraz yanlış olmuş o yerde herkesten fazla mesajin varken ayıp olmus
Benim aklıma yazdığını ilk okuduğumda başka şey geldi. Seni tanıdığım için niyetinin de o anladigim sey olmadığını soylemene inanıyorum.yeri belli derken tatil başka forum vs. değil
?
Efendim
Buyrunuz
Yok yanlış anladınBenim aklıma yazdığını ilk okuduğumda başka şey geldi. Seni tanıdığım için niyetinin de o anladigim sey olmadığını soylemene inanıyorum.
@Karashan denen asagilik banlandimi acaba 3 gundur yazmiyo dolandirdi beni srfsiz
Valla abi ne yalan söyleyeyim burası daha huzurlu bencede öbür tarafta yine birileri birilerini tokatlamış zaten admin Hood tokatçı en başta 😀Bu yorum biraz yanlış olmuş o yerde herkesten fazla mesajin varken ayıp olmus
3 günlük ban yedi@Karashan denen asagilik banlandimi acaba 3 gundur yazmiyo dolandirdi beni srfsiz
Bu sefsizler 3 gun sonra tekrar gelmemeli 3 gun sonra baska birini dolandiricak3 günlük ban yedi
Ben seviyorum yalan soyleyemem😂 orayı vakit güzel geçiyo buraya da arada siz varsınız diye bakiyorumValla abi ne yalan söyleyeyim burası daha huzurlu bencede öbür tarafta yine birileri birilerini tokatlamış zaten admin Hood tokatçı en başta 😀