Tümbette 5tlm var var mı canlıdan maçı olan basalım
Bakalım mi?Tümbette 5tlm var var mı canlıdan maçı olan basalım
Santos Laguna maçına ilk yarı 2 girdimBakalım mi?
bitti 🙂Braga alt biterse kasa 30 tl olacak yolla sen bir maç 30tlyi basayım
Aynen başkanımbitti 🙂
Uyudun muBakalım mi?
Canlıdan evetMaç mı lazım
Uyumadım,cevap gelmeyince kaçtımCanlıdan evet
Senin konuya geçelimCanlıdan evet
Maç bekliyorumUyumadım,cevap gelmeyince kaçtım
OkSenin konuya geçelim
Var olmadıTemperley var olur
Tabi kendinizce haklı olabilirsiniz ama forumun büyümesi için malesef öyle kısıtlamalar koyamayız. Zaten etkinliklerimiz yine devam edecek. Bundan sonra yine 10.000 TL ödül dağıtılan oran etkinliğimize benzer bir etkinlik olacak. Ayrıca arkadaş davet etkinliğimiz ve 10.000 mesaj etkinliğimiz hala devam ediyor. Bizde etkinlik bitmez. Birinde olmasa diğerinde kazanırsınız. Şansı olan kazanıyor. Bizimde elimizde olan birşey değilAslında etkinlik güzel ama şöyle bir durumda var, etkinliğin son anında gelip üye olan biri kazanırsa eski üyelere haksızlık olacagini düşünürüm ben,bunu kendimden bağımsız düşünüyorum.
Bakalım başkanım ne kadar şanslıyız Perşembe aksamı göreceğizTabi kendinizce haklı olabilirsiniz ama forumun büyümesi için malesef öyle kısıtlamalar koyamayız. Zaten etkinliklerimiz yine devam edecek. Bundan sonra yine 10.000 TL ödül dağıtılan oran etkinliğimize benzer bir etkinlik olacak. Ayrıca arkadaş davet etkinliğimiz ve 10.000 mesaj etkinliğimiz hala devam ediyor. Bizde etkinlik bitmez. Birinde olmasa diğerinde kazanırsınız. Şansı olan kazanıyor. Bizimde elimizde olan birşey değil![]()