Knka bu 50 yi kim atcak ya KuponBaz mi100 yapıp 3 kişiye 10 mu?? Teşekkür ederiz)
rasim kardeş adam ilk yazdıklar bak bi kolpap diyoy ilk gördüm de dedim bu bana inşalah yazmaz die@SahinBey ve @Scoobydoo lütfen
200yaayim tmm100 yapıp 3 kişiye 10 mu?? Teşekkür ederiz)
Inşallah yaparsın dostum BOL şanslar.200yaayim tmm
Kardeşim cumaya kadar atılacak evet KuponBaz atacak kaç kere daha diyeyimKnka bu 50 yi kim atcak ya KuponBaz mi
Ne 50 si la.?Kardeşim cumaya kadar atılacak evet KuponBaz atacak kaç kere daha diyeyim![]()
Ya lazım kanka yoksa napim :/Kardeşim cumaya kadar atılacak evet KuponBaz atacak kaç kere daha diyeyim![]()
Şahin noldu 100 tl batirdinmi ?bencede ne 50 si
İşte bi de her sorduğunda açıklama yapmak zorunda kalıyorum lütfen artık sorma 😂 Malatya Fenerbahçe kart etkinliği abiNe 50 si la.?
Peki okİşte bi de her sorduğunda açıklama yapmak zorunda kalıyorum lütfen artık sorma 😂 Malatya Fenerbahçe kart etkinliği abi
Ne kartı bana açıklama yap çok güzel açıklıyonİşte bi de her sorduğunda açıklama yapmak zorunda kalıyorum lütfen artık sorma 😂 Malatya Fenerbahçe kart etkinliği abi
Evet.Ne kartı bana açıklama yap çok güzel açıklıyon
real yaktı 2dk 2gol yedi 700tl geliyodu sen bana biraz inamadın ben sen haledmiştir dedim siteye atıydımŞahin noldu 100 tl batirdinmi ?
Kanka ne 50 si buİşte bi de her sorduğunda açıklama yapmak zorunda kalıyorum lütfen artık sorma 😂 Malatya Fenerbahçe kart etkinliği abi
o 50 de bizede varmıİşte bi de her sorduğunda açıklama yapmak zorunda kalıyorum lütfen artık sorma 😂 Malatya Fenerbahçe kart etkinliği abi
Alllah büyüktür şahin bir kapi kapar bir kapi acar bakalım yakında diyelim söyle yılbaşından sonra ayaklanicam bugün doktor dedi 1 aya kalmaz yurtucez seni bari hiç yoktan bir ise başlamam laızm kasiyer tarzı OZMAN ben işte başlarım.kumara.real yaktı 2dk 2gol yedi 700tl geliyodu sen bana biraz inamadın ben sen haledmiştir dedim siteye atıydım