ETKİNLİK KuponBaz’nin reisleri yargı dağıtıyor

• Konbuyu başlatan profesör
  • Başlangıç tarihi

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Ödemem gekdi teşekkürler:)

Paplo1

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Bahsedilen kişiler aktif olan formumuza saldırı olduğundan buraya yyonlendirildik kimsenin baskısı altında gelmedik .tamamen kendi kararımız iki tarafida sevdim inşallah burada bonushood gibi olur ama sadcee dolandırıcı olmasın. He bide adamim diyip sağda solda bedenlerle dolmasın . Son olarak benim içimden kalmasın 1 hesap yetmiyormu şeref yoksunları 2.3
4 hesap açılıyor zaten yavuz sk beysiz OZKOL başımızda. Dolandırıcı he bide yeni yetmeler. Neyse sorun çıkartmadan susuyorum başta @KuponBaz @KuponBaz ( ve başta yaş olarak büyük olan rasim abiye @fiorino21 @lazio34 kardeşime @kumarbaz kardeşime tesekkurlerimi sunarım herşey inşallah çok güzel olur ama yeterki dolandırıcılara car çakallara pirim verilmesin. Yoksa dağılır şuan dağılan yer gibi. @fiorino21 rasim abi az çok anladı tekrardan saygıda kusur ettiysem af ola. Geceniz güzel olsun.guzel insanlar.

SahinBey

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
bencede ne 50 si

lossday

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Aaa fakirler siz bilemediniz mi sarı kart etkinliğini :D

Paplo1

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
real yaktı 2dk 2gol yedi 700tl geliyodu sen bana biraz inamadın ben sen haledmiştir dedim siteye atıydım
Alllah büyüktür şahin bir kapi kapar bir kapi acar bakalım yakında diyelim söyle yılbaşından sonra ayaklanicam bugün doktor dedi 1 aya kalmaz yurtucez seni bari hiç yoktan bir ise başlamam laızm kasiyer tarzı OZMAN ben işte başlarım.kumara.