lazio34
Guest
Tam onu diyor işteBen bu şakayı 1 haftadır yapıyorum @lazio34 ile herkes de biliyor yani şaka olduğunu galiba sen gormedin
Tam onu diyor işteBen bu şakayı 1 haftadır yapıyorum @lazio34 ile herkes de biliyor yani şaka olduğunu galiba sen gormedin
Olsun her şakanın altında gerçek payı vardır. Bilen bilmeyen yanlış anlar. Sen yinede dediklerimi dikkate alBen bu şakayı 1 haftadır yapıyorum @lazio34 ile herkes de biliyor yani şaka olduğunu galiba sen gormedin
Tamam sen benim hakkımı başkasına yolla resim ben istemiyorum kusura bakma bu aradaTam onu diyor işte![]()
Kanka senin memleket nere Allah için de😂la sen benle uzak dur biliyom bi sen yiyon saden herşey
Tskrler anladım samimi gördüm sizi ama görmemek gerekmiş kusura bakmayın iyi gecelerOlsun her şakanın altında gerçek payı vardır. Bilen bilmeyen yanlış anlar. Sen yinede dediklerimi dikkate al
Şahin yapma
Şahin flood yapma sonra üzülmeyelim
ilerde mj para çıkarsa died hazırlıkmı yapsam nabsam konu açıp ben orda takılım milet 5bin olmuşŞahin yapma
Reis okudunmuŞahin yapma
sanane kardeşim muhatap olmam senKanka senin memleket nere Allah için de😂
gecende aynısı yaptın mj sidin milet 2günde nasıl 5bin olduŞahin yapma
ben bi 20bin yapım sonra yapmıyımşöyle bi karar aldim flood yapmaya çalışan kişinin msj sayisinin %10 -%30 unu silecegim.
abartırlarsa bana kadar yolu var
Ödül senim ödülün verilecek elbette sadece çok dillendirme insanlar yanlış anlıyor borç harç var sanıyorReis okudunmu
%20 sini sildim. 😄 güzel sistem yapında görelim artık.yav allahnı boynan mjları siliyonuz
Yok reis ben istemiyorum .Ödül senim ödülün verilecek elbette sadece çok dillendirme insanlar yanlış anlıyor borç harç var sanıyor