yüzde 20 sen siliyon yüzde 30 laizo ben anlamadım herkes 5 6bin 1güne olmuş%20 sini sildim. 😄 güzel sistem yapında görelim artık.
Ben silmedimyüzde 20 sen siliyon yüzde 30 laizo ben anlamadım herkes 5 6bin 1güne olmuş
Ödeme yapılacağı gün konuşuruzYok reis ben istemiyorum .
ne 1 günde adamlar 24 saat aktif oldu haklarıyla yaptı flood yapani uyardim geçtimyüzde 20 sen siliyon yüzde 30 laizo ben anlamadım herkes 5 6bin 1güne olmuş
adesfsagvff bölel yapmış boynan nasıl 5 6 bin mj yazacak okadarne 1 günde adamlar 24 saat aktif oldu haklarıyla yaptı flood yapani uyardim geçtim
raporla geregini yapariz.adesfsagvff bölel yapmış boynan nasıl 5 6 bin mj yazacak okadar
boşver yapsınlar hainlik yapapmam ben kimseyeraporla geregini yapariz.
Adamsin biz 24 saat aktiftik her etkinliği takip ettik her maça skor geçtik öyle olduk şimdi uykudan uyandım direk buraya geldimne 1 günde adamlar 24 saat aktif oldu haklarıyla yaptı flood yapani uyardim geçtim
Eyvallah kral 4 ay oldu geleli😂😊
Allah şaka merak edmem para almadımEyvallah kral 4 ay oldu geleli😂😊
Valla merak etmedim etiket attinya ondan yazdim 😉Allah şaka merak edmem para almadım
7 sari kart bilenler ne oldu fenerinBende 95 yaptim @lazio34 sen liste yap reis yoksa karisir ssbaha buralar 😃
Sizi yakın gördümValla merak etmedim etiket attinya ondan yazdim 😉